SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

FK Újezd nad Lesy vs Muži A

Datum a čas konání: 12.5.2024 17:00
Místo: Čentická 1470, 19016 Praha 21 - Újezd nad Lesy

Hodnocení sezóny 2014/2015. Jaké týmy budou hrát v Ďáblicích od září?

Hodnocení sezóny 2014/2015. Jaké týmy budou hrát v Ďáblicích od září?

Muži – tým „A“

František Peřina, trenér
Přiznejme si, byl tady cíl, loni i letos a to postup do Pražského přeboru /nejvyšší soutěž, organizovaná Pražským fotbalovým svazem/. Podmínky byly docela dobře vytvořeny, měli jsme i posily z vyšších soutěží – Jura Mamurov, Michal Poláček – ale špatný rozjezd na podzim nás trochu přibrzdil a potom se k tomu přidala i zranění některých hráčů. V dlouhodobém náhledu jsme hráli vyrovnaná utkání, ale nepodařilo se nám mnohá z nich zlomit v náš prospěch. Podmínky na lepší než páté místo tady tedy byly.
Pozitivní bylo, že jsme dali i šanci mladším hráčům /z týmu „C“ a z dorostu/ a je vidět, že za nějaký čas se v našem týmu objeví naši – ďábličtí – odchovanci. Věřím, že do tří let tady přebor bude, sousto je to velké, ale šance tu jsou.  Já osobně v dorostu vidím 3 – 4 hráče, kteří mají na tuto soutěž.

Jarda Vrtiška, vedoucí mužstva
Začátek sezony se nám nepodařil, vlastně jsme v tu dobu ztratili šanci na postup, podle toho se odvíjel i zbytek soutěže. Na jaře došlo k velkému zlepšení, ale bohužel to stačilo pouze na páté místo. Nicméně, je vidět, že „naše Áčko“ chce omladit.

Muži – tým „B“

Michal Mošnička, předseda
Tým Muži „B“ v Ďáblicích touto sezónou končí. Tým měl s Ďáblicemi společné pouze hřiště a vzhledem k rozrůstající se mládežnické základně, bylo nutné rozhodnout, co je pro další vývoj oddílu důležité. Zda  ďáblické mládežnické týmy nebo tým Muži „B“. Zelenou dostala ďáblická mládež. Tým trenéra Františka Drbala bude v nové sezóně hrát v Satalicích.

Muži – tým „C“

Jirka Černý, trenér
V září jsem převzal jako trenér tým „C“ ze třetí třídy, díky organizačním změnám v rámci PFS jsme byli zařazení do druhé třídy. Na tuto soutěž byl tým v dost žalostném stavu, většina čekala to, že se bude hrát tam, kde se hrálo /lidově se tomu říká „prales“/. Druhá třída ale stejným stylem hrát nejde, to mnozí zjistili už v průběhu podzimu. Po příchodu posil – hlavně Martina Průši a pomoci několika hráčů z týmu „A“ začali kluci hrát kopanou, a ne vesnický fotbal. Na některých je vidět, že i po následném zkvalitnění tréninků je to u nás začalo bavit. Doufám, že kluci budou v příštím roce pokračovat v trendu posledních zápasů letošní sezony, kdy se nám dařilo a bylo vidět, že když se chce, tak to jde.

René Cingel, brankář
Na jaře jsme fotbalově narostli, věřili jsme si, bohužel nám nevyšel poslední zápas po krátké šňůře úspěšných zápasů, ale to se stává. A co bych hlavně pro lepší výsledky udělal? – Nezodpovědné hráče bych vyhodil.

Ženy „A“, „B“ a Juniorky

Michal Mošnička, předseda
Od září 2015 všechny týmy žen hrají pod hlavičkou TJ Slavia Malešice. Tímto projekt ženského fotbalu, který vedl v Ďáblicích Vratislav Kracman končí. Důvodem ukončení spolupráce je jako u týmu Muži „B“. Dáváme přednost ďáblickým mládežnickým týmům.


Mladší dorost „A“

trenér:  Martin Horváth  vedoucí týmu: Milan Badal sen.

Milan Badal, vedoucí týmu
Do právě skončené sezony 2014 – 2015 jsme v září vstupovali s těmi nejvyššími cíli. Chtěli jsme celou soutěž vyhrát. Tento náš velký cíl se sice nepodařilo splnit, ale kluci opět udělali velký pokrok ve svém herním projevu. Obsadili jsme v konečné tabulce třetí místo. Kluci hráli na dívání velmi hezký fotbal, ale chybělo to, proč se fotbal hraje a to je vstřelit více gólů.
Kladně hodnotím, mimo sportovní výkony, chování hráčů, kteří se během celé sezóny při zápasech i při trénincích chovali tak, jak by se fotbalisté měli chovat.  Na vývoji kluků se již několikátou sezónu projevuje práce a zápal trenéra Martina Horvátha, který jim věnuje hodně svého času a na předváděných výkonech kluků je to znát.

Mladší dorost – „B“

trenér:   Pavel Mihálik   vedoucí týmu:   Lenka Miháliková

Lenka Miháliková, vedoucí týmu
Po podzimu kde jsme skončili na třetím místě se bohužel toto umístění nepodařilo udržet. I tady ale klukům patří velký dík za předvedené výkony.  Většina kluků hrála za dva týmy a to se projevovalo především na fyzičce.  I tak si myslím, že umístění v horní polovině tabulky je nad naše očekávání. Příští sezonu se bude hrát pouze jeden zápas a dá se očekávat ještě lepší umístění. Velké poděkování patří také trenérům a vedoucí.

Starší žáci

trenér:   Pavel Mihálik    vedoucí týmu:  Lenka Miháliková

Pavel Mihálik, trenér
Po podzimu jsme se nacházeli na třetím místě. Na jaře se kluci ještě více semkli  a až na prohru se Zbraslaví  kluci hráli výborně. Remíza se Stodůlkami nám boj o druhé místo trochu zkomplikovala ale kluky to nakoplo a další zápasy vyhráli. Odměnou jim bylo krásné druhé místo a nejvíce nastřílených gólů v soutěži. Klukům je potřeba poděkovat za předvedené výkony a parta  která  v týmu je slibuje po přechodu do dorostu další dobré výsledky. Velké poděkování patří také trenérům a vedoucí.


Mladší žáci

trenér: Jaroslav Vodák   vedoucí týmu:  Šárka  Husáková

Šárka Husáková, vedoucí mužstva
Letošní jarní sezona byla již poslední pod vedením trenéra Jardy Vodáka, který se klukům věnoval od starší přípravky - Jardo moc díky!!!! Kluci Ti snad ostudu neudělali a opravdu bojovali a svým fotbalovým uměním si v tabulce zajistili krásné třetí místo. Od září budou hrát již za starší žáky a svou přípravu začnou v srpnu na soustředění na Přimdě, tak uvidíme jak jim to s novým trenérem na velkém hřišti půjde.


Starší přípravka 2004

trenér: Tomáš Miko       vedoucí týmu:  Jitka  Tomková

Tomáš Miko, trenér
Máme za sebou další náročnou sezónu. Z dvaceti utkání jsme odešli poraženi pouze 4 krát. Kluci sezónu pojali velmi útočně a nasázeli soupeřům úctyhodných 243 gólů. V zimní přestávcen jsme obsazovali medailové pozice na halových turnajích. Věřím, že sezónu si všichni hráči užili, jako já i když mi pár vlasů určitě zešedivělo. Chci všem klukům moc poděkovat za píli a úsilí, jenž vynaložili během sezóny

Starší přípravka 2005

trenér Dušan Sýkora a Michal    Kavka   vedoucí týmu:  Zdeňka Černá

Michal Kafka, trenér
Ročník, který před sezonou v Ďáblicích téměř neexistoval, se podařilo doplnit, posílit a dnes mají naše "dvatisícepětky" stabilní tým. Ve své soutěži se umístili na 5. místě, i když hráli většinou proti ročníku 2004. 

Ostatní týmy nemají své výsledky zapisované do tabulek. Jedná se o týmy mladších přípravek, u kterých se výsledky neevidují. Týmy minipřípravky a školičky ještě nejsou zařazeny do soutěží, proto přinášíme pouze hodnocení roku tak, jak to viděli jejich trenéři:

Dušan Sýkora, trenér mladší přípravky ročník 2006

MPŘ 2006. Kluci měli nádhernou sezonu - z 22 utkání jich 19 vyhráli a v tabulce se umístili na 1. místě!!! Dalším vrcholem sezony pak bylo vítězství na turnaji v Drážďanech, kde ze sedmi utkání vše vyhráli a mezi 12 týmy si dokráčeli pro zlaté medaile

Martin Vlček, trenér ml. přípravky 2007

Ročník 2007 odehrál svůj první ročník mistrovských zápasů. Všichni naši svěřenci si vedli velmi dobře a musím uvézt počet dětí, které jsou u nás vedeni, protože si myslím, že je to velké číslo. V letošní sezoně máme v našem týmu 27 nadějných začínajících fotbalistů, kteří se pečlivě snaží naučit tomuto krásnému sportu. Činí tak se zápalem sobě vlastním a to na trénincích nebo zápasech a turnajích. V průběhu roku jsme se snažili zapojit všechny naše děti, abychom od příští sezony mohli hrát mistrovské utkání na dvě hřiště.  Nyní se již všichni těšíme na letní soustředění.

Petr Štajnc, trenér a vedoucí minipřípravky

Přihlášených kluků je u nás 20, z toho aktivně chodí 18 kluků, což je krásné číslo.
Z kluků máme poskládány 2 týmy, kdy oba hrají soutěž MiniCup a vedou si celkem dobře, jsou v horní polovině tabulky. Na další sezónu, kde nás čekají první mistrovská utkání se budeme připravovat na soustředění, kterého se účastní více jak 90% kluků z týmu. Stejně jako děti si rozumí a jsou hodně bezva, sedli si i rodiče, takže vše se zdá, že by se mohly postupně dostavit úspěchy. Mj. rodiče jsou velmi rádi, že jejich děti přihlásili do klubu SK Ďáblice, jelikož je zde příjemné klima tvořené zázemím a lidmi, kteří se zde o fotbal zajímají.

Michal Mošnička, trenér fotbalové školičky

Jsem rád, že se fotbalová školička v Ďáblicích stává „pojmem“ a to nejen pro děti z Ďáblic, ale i z širokého okolí. Po celou dobu se třiceti dětem ve školičce věnovali na každém tréninku minimálně tři trenéři tak, aby každý trenér měl ve skupince maximálně deset dětí. Většina  tréninků probíhala podle plánu trenérů, ale někdy se kluci potřebovali jenom vyřádit a trénování bylo obtížnější, především koncem zimy, kdy jsme využívali tělocvičnu ZŠ. Podle reakcí rodičů se nám velmi povedlo exhibiční utkání v rámci Sportovního a zábavného odpoledne a do prázdnin nás čeká ještě první přátelské utkání s týmem Dolní Chabry. 
Věřím, že jsme kluky ve školičce zaujali pro fotbal, a že většina kluků bude pokračovat od září v týmu Minipřípravky, která již bude mít dva tréninky týdně a bude hrát speciální turnaje určené pro děti narozené v roce 2009.


-----------------------------------------------------------

Fotbalový oddíl SK Ďáblice děkuje všem, kteří nás v průběhu roku přišli podpořit a těšíme se s Vámi na setkání na zápasech fotbalové sezony 2015/2016, která začíná 23. srpna 2015. Rozlosování zápasů bude známé až na začátku července.
V sezóně 2015/2016 budou hrát za SK Ďáblice dva týmy mužů, jeden tým staršího a jeden mladšího dorostu (starší dorost jsme neměli dlouhých deset let),  po jednom týmu starší a mladší žáci, starší přípravka bude hrát jako jeden tým, ale  současně na dvou hřištích, mladší přípravka ročník 2007 rovněž na dvou hřištích a mladší přípravka ročníku 2008 na jednom hřišti. Připravovat se na soutěže budou týmy minipřípravky ročník 2009  a oblíbené fotbalové školičky ročník 2010 a mladší. Celkem tedy bude v sezóně 2015/16 na dvou hřištích hrát a trénovat 11 týmů, z toho 9 týmů mládeže. 

Výbor SK Ďáblice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diskuze

Poslední zápas

TJ Spoje Praha "B"
Muži A
0:1
Podrobnosti

Tabulka

1. SK Union Vršovice 23 68:26 49
2. FK Čechie Dubeč 23 57:32 49
3. SK Slovan Kunratice 23 62:30 48
4. SC Xaverov Horní.. 23 55:33 47
5. FK Újezd nad Lesy 23 60:33 46
6. TJ Spoje Praha "B" 23 62:39 42
7. FC Tempo Praha "B" 23 67:45 42
8. Muži A 23 44:42 33
9. TJ Březiněves 23 52:50 31
10. SK Újezd Praha 4 "B" 23 48:58 27
11. FC Háje Jižní Město 23 37:51 26
12. SK Viktoria Štěrboholy 23 37:74 20
13. TJ Praga Praha 23 34:63 19
14. FK Vinoř 23 41:73 17
15. Sokol Dolní Počernice 23 31:60 15
16. SK Hostivař 23 25:71 14

Kompletní tabulka

Střelci týmu

8 gólů

Vojtěch Kolman

7 gólů

Mihal Byrkovych

5 gólů

Jan Ondrůšek

5 gólů

Michal Kropík

5 gólů

Viktor Veniger

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 259176
Posledních 30 dnů: 1217 | Posledních 7 dnů: 329 | Poslední den: 29

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne