SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

Muži A vs FC Tempo Praha "B"

Datum a čas konání: 5.5.2024 17:00
Místo: hřiště Ďáblice

Třetí a poslední místo na Meteoru

Třetí a poslední místo na Meteoru

V sobotu dopoledne jsme jeli na předposlední turnaj ze série "O pohár MČ Praha 8" na Meteor. Opět jako minule na ČAFC, jsme vzali na turnaj dvě mužstva.

Celý turnaj provázelo nádherné počasí a zase nás pořadatelé pustili hrát na krásné travnaté hřiště, takže jsme se mohli znovu těšit na pěkný turnaj.

První zápas jsme odehráli proti Rakovníku. Zápas začal a hráli jsme ho, jako většinu prvních zápasů, které jsme už na několika turnajích odehráli, v trošku ospalém tempu. Musíme se zaměřit na to, jak kluky připravt na tyto první zápasy. Hned na začátku dal Tobiáš branku a to nás trochu uklidnilo.Poté přidal druhou branku Matouš, kdy rozehrával aut a hostující brankář si srazil míč do vlastní branky. Následně přidal Tobiáš ještě 2 branky a jednu přidal Ríša. Po chybě hostujícího brankáře dal gól i Adámek a konečný stav tedy byl 6:0 a mohli jsme si připsat první tři bodíky :)

Druhý tým hrál souběžně a neviděl jsem kluky a holky (byla tady s námi i Natálka) jak hrají, ale bohužel, prohráli proti Motorletu 5:0.

Další zápas jsme se setkali oba týmy Ďáblic proti sobě. Tento zápas je asi zbytečné hodnotit. Každý ví, jak naši kluci hrají.

Na kluky pak ještě čekal zápas proti Motorletu. Motorlet je velice kvalitní soupeř, a tak jsem čekal, že to bude zajímavý zápas. Zápas začal pro nás dobře a hned od začátku jsme se dostali do vedení po brankách Ríši a Tobiáše. Soupeř pak už jen snížil po hezké trefě, kdy propálil Dana hostující hráč. Zápas tak skončil výsledkem 4:1 a měli jsme další 3 body.

Druhý tým hrál opět souběžně a to proti těžkému soupeři FA Praha, kde bohužel prohrál 5:0.

Další zápas hrál opět druhý tým, kde přišli na pomoc Ríša a Tobiáš. Hráli jsme znovu proti Rakovníku. Zápas začal a byl velmi vyrovnaný. První branku sice vstřelili hosté, ale pak se po hezké nahrávce podařilo  Ríšovi po střele z první vyrovnat. Kluci se hnali za prvním vítězstvím, ale bohužel, Rakovník nás přehrál a vyhrál tak 5:1. Škoda, protože zápas to byl velmi vyrovnaný a kluci a Natálka mě mile překvapili. Sice tam ještě nejsou takové fotbalové věci, ale je tam bojovnost a to se velice cenní.

Pak přišel velice zajímavý zápas, který měl snad všechno vysoké nasazení, pohledné fotbalové akce a hrálo se o Finále sobotního turnaje. Byl to zápas proti Fotbalové Akademii. Ze začátku jsme kluky nabudili a to se nám povedlo. Zápas začal ve výborném tempu. Kluci hned od začátku jezdili a vytvářeli si mnoho šancí, jenže hosté měli výborného brankáře, který všechny naše "tutovky" dokázal vyčapat. Nad soupeřem jsme měli jasnou převahu, ale chybělo nám prostě proměnění našich šancí. A pak přišel smutný okamžik, kdy po rozehrávce hostující hráč nakopl vysoký míč a ten zapadl za Danova záda. Snažil jsem se kluky povzbudit, ale bohužel, už nám to nevyšlo. Nezbývá než soupeři pogratulovat, protože nakonec ve Finále porazil Zličín a umístil se na první příčce. Za tento zápas bych chtěl kluky moc pochválit. I když jsme prohráli, byl jsem na ně hrdý, protože odehráli moc povedený zápas Díky :)

Čekaly nás poslední zápasy. Druhý tým se utkal o 8. a 9. místo proti Brandýsu. Zápas to byl velmi dobrý, bohužel jsme dostali jednu branku, která rozhodla celé utkání. Dokázali jsme si také vytvořit nějaké šance. Např. Filip nebo Jeník, ale bohužel jsme je neproměnili, a tak jsme skončili na 9. místě. Ale myslím si, že si to všichni užili a i když ani jeden zápas nevyhráli, určitě posbírali cenné zkušenosti, které se jim budou do budoucna hodit. 

Chtěl bych je za to všechny pochválit - za bojovnost i za to, že když prohrávají, nevzdávají se a hrají dál :)

Poslední zápas o 3. místo jsme hráli proti Březiněvsi. Od začátku jsme soupeře zatlačili a přineslo nám to vedení, kdy po brankách Tobiáše a Matouše jsme vedli 2:0. Tobiáš pak přidal ještě jednu branku a přidal se taky Mates, který střelou, kterou jsme na střídačce všichni tlačili očima, aby přešla brankovou čáru a nakonec přešla. Mates se mohl radovat z první branky, kterou na turnaji dal a to se počítá !! Pak přidal ještě jednu branku Ríša a z turnaje jsme tak přivezli 3. místo !!! 

Opět musím kluky pochválit, protože si to za předvedené výkony zaslouží. Odehrát pět zápasů v tomto vedru muselo být pro ně velice náročné, ale zvládli to. Jsem rád, že se kluci během roku naučili skoro celý základ fotbalu. Už ví kde mají stát, kdy se kope aut, roh, faul atd.. Samozřejmě pořád se mají co učit, ale kluci už někdy ukazují krásné fotbalové akce a za ně jsem velice rád. Vždy, když se jim něco takového povede mám z toho velkou radost :)

Samozřejmě bych chtěl také poděkovat rodičům za fandění, Lukášovi, Martině, Monice, protože bez vás by to nefungovalo takhle parádně.

Díky moc :)

Ďáblice:

Dan Stárek, Tobiáš Vlašánek, Matouš Pícha, Šimon Boháč, Matěj Malínský, Adámek Kopecký, Ríša Lonek, Ríša Krajčo

Ďáblice(2)

Kubík Manhart, Pepa Nešvara, Jeník Hanák, Filip Gemala, Denis Holík, Vojta Hrazdira, Natálka Matyásková, 

Příští sobotu nás čeká zase MiniCup na ČAFC.

Už se těšíme.

 

Ondra

Diskuze

Poslední zápas

TJ Spoje Praha "B"
Muži A
0:1
Podrobnosti

Tabulka

1. SK Union Vršovice 23 68:26 49
2. FK Čechie Dubeč 23 57:32 49
3. SK Slovan Kunratice 23 62:30 48
4. SC Xaverov Horní.. 23 55:33 47
5. FK Újezd nad Lesy 23 60:33 46
6. TJ Spoje Praha "B" 23 62:39 42
7. FC Tempo Praha "B" 23 67:45 42
8. Muži A 23 44:42 33
9. TJ Březiněves 23 52:50 31
10. SK Újezd Praha 4 "B" 23 48:58 27
11. FC Háje Jižní Město 23 37:51 26
12. SK Viktoria Štěrboholy 23 37:74 20
13. TJ Praga Praha 23 34:63 19
14. FK Vinoř 23 41:73 17
15. Sokol Dolní Počernice 23 31:60 15
16. SK Hostivař 23 25:71 14

Kompletní tabulka

Střelci týmu

8 gólů

Vojtěch Kolman

7 gólů

Mihal Byrkovych

5 gólů

Jan Ondrůšek

5 gólů

Michal Kropík

5 gólů

Viktor Veniger

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 259081
Posledních 30 dnů: 1152 | Posledních 7 dnů: 273 | Poslední den: 16

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne