SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

Muži A vs FC Tempo Praha "B"

Datum a čas konání: 5.5.2024 17:00
Místo: hřiště Ďáblice

U -7 Na MiniCupu jsme skončili na PRVNÍM a PÁTÉM místě

U -7 Na MiniCupu jsme skončili na PRVNÍM a PÁTÉM místě

Turnaj MiniCup 14.5.2016

Dne 14.5 odpoledne jsme se zúčastnili dalšího turnaje MiniCupu na ČAFC. Tentokrát jsme měli na turnaji 2 týmy SK Ďáblice a SK Ďáblice modrá.

Turnaj jsme začali zápasem s modrým týmem proti Aritmě. Byl to první zápas a tento zápas se nám oproti Meteoru moc herně nepovedl, byl to typický první zápas a odehrával se většinou v ospalém tempu. Nakonec díky dvěma nádherným brankám Tobiáše, kdy krásně 2x kličkou do bekhendu  poslal takzvaně brankáře "na párek" a poté už měl jednoduché zakončení do prázdné brány musím uznat, že to byla výborná fotbalová akce, která se vidí v normálním dospělém fotbalu prostě PARÁDA jen tak dál. Jeden gól pak přidal taky Ríša a konečný stav byl 3:2 pro Ďáblice.

Naštěstí tento první těžký zápas jsme zvládli kluci to odmakali a tak to má být. Velkou starost nám dělal hostující brankář, který byl velice šikovný a nebál se útočit, dokonce nám dal i góla. Pochvala i pro něj.  

Po tomto zápase odehrál 1. zápas tým Ďáblice a to proti Kunraticím. Zápas se pro nás nezačal vyvíjet moc dobře a ze začátku se dostali Kunratice do vedení 2:0, ale potom se po hezké akci prosadil Šimon, který zde pomáhal nakonec zápas skončil remízou 2:2, protože v závěru po naší střele, se snažil hostující hráč situaci zachránit a sáhl na míč rukou nakonec po chvilce, kdy nikdo nevěděl jestli se hraje nebo ne Matyáš míč do branky dopravil. Pro mě docela úsměvná situace, ale i to se stává :) Nakonec zápas skončil 2:2 a tak jsem si připsali i s druhým týmem cenný bodík :)

Další zápas u modrého týmu nás čekala Viktorka Žižkov, která měla spíše mladší kluky a tak zápas skončil jednoznačně asi 4:0. Opět tam byli krásné fotbalové akce  a z toho mám velkou radost, že kluci si už nahrávají a předvádí nádherné akce, poté se na to krásně kouká a máte z toho radost jak z gólu, tak z předvedené hry.

Opět další zápas sehrál modrý tým a to proti Lipencům, které byli asi nejtěžším soupeřem a po právu skončili na druhém místě. Zápas začal dobře dostali jsme se do vedení, kdy Matouš vymetl hostujícímu brankáři všechny pavučiny v pravé šibenici, ale Lipence následně odpověděli naštěstí jsme se opět dostali do vedení myslím po gólu Tobiáše. Lipence vzápětí znovu vyrovnali a stav byl tak 2:2. Blížil se konec a my jsme vstřelili rozhodující branku, bohužel už si nepamatuji kdo jí dával, a tak další zápas skončil Vítězně a to 3:2 !!. Myslím si, že tento zápas byl pro nás asi nejtěžší, protože soupeř byl velice kvalitní, ale kluci to zvládli  a mohli jsme se radovat z 3. výhry.

Tým Ďáblice se v dalším utkání utkal proti ČAFC Zelená. V tomto zápase zazářil Ríša Lonek, který chytil střeleckou fazónu a vstřelil soupeři PĚT branek, další přidal Matyáš, bohužel skóre si nepamatuji, protože těch branek co jsme dali padlo moc :)  Měl jsem radost, že i Ďáblickému týmu to šlape a po 2 utkání měl čtyři body. Kluci mě mile překvapili svými výkony a vypadali velice spokojeně, což vždycky potěší, když máte všechny kluky spokojený :)

Na tým modrých, tentokrát čekal soupeř z Jesenic. Kluci znovu předvedli jednoznačný výkon a vyhráli opět 7:0 branky si nepamatuji, ale na tom moc nezáleží hlavní bylo, že předvedená hra byla opět výborná !!

Na tým Ďáblice čekal velice těžký soupeř a to Dukla Dívky. Kluci se snažili, ale většina holek byla starší a větší, jelikož holky mohou hrát o rok starší. Holky byly moc šikovné, ale naši kluci se s tím poprali a tak zápas skončil 1:1.

Poté opět následoval zápas týmu Ďáblice a kluci hráli proti silnému soupeři ze Stodůlek. Hned ze začátku dostal Pepíno dvě branky, poté jsme dokázali snížit, když po hezké akci dal branku Mates a kluci se hnali za vyrovnáním. Za stavu 2:1 jsem stál vedle Pepína u tyčky a snažili jsme se společně všechny hostující akce zneškodnit, což se nám docela dařilo a Pepíno mě velice překvapil, některé zákroky byly vskutku parádní.

Nejenže měl Pepa výborné zákroky, také mě i velice pobavil, když mi říkal: "Ondro já ten míč chytám podle toho jaké jsou povětrnostní podmínky" :)  Ale bohužel tento zápas se nám nepodařilo vyrovnat a  skončil 3:1 pro Stodůlky.

 

Předposlední zápas u Modrého týmu jsme hráli proti Tj Straky. Tento zápas si moc nepamatuji, ale jedno vím jistě, že jsme vyhráli :))

Na tým Ďáblice pak čekal velice silný soupeř a to Čakovice, kteří skončili na minulém turnaji druzí. Zápas se znovu vyvíjel podobně a hned ze začátku jsme dostali 2 góly, poté se nám podařilo snížit, ale Čakovice si pohlídali vedení a následně pak vstřelili další gól a zápas skončil 3:1. I když se Pepíno v bráně hodně snažil, aby zabránil gólům.

Poslední zápas u modrého týmu nás čekali Tempošreci.

Zápas byl parádní myslím, že kluci si ho moc užili a hlavně Adámek, který vstřelil DVĚ branky a náležitě je taky oslavoval :) Měl jsem z něho velkou radost, protože si je za předvedené výkony zasloužil. Zápas jsme opět vyhráli a potvrdili jsme naše první PRVNÍ MÍSTO :) (opět si nepamatuji kolik to skončilo, až budou na webu výsledky tak to sem dám)

Na Ďáblický tým čekal v posledním zápase soupeř ze Sedlčan. Na poslední zápas klukům šel pomoc Ríša v jednu chvíli jsme vedli 2:1, ale bohužel se nám nepovedlo s Pepínem ubránit náskok a pár minut před koncem jsme dostali gól na 3:2, pak už rozhodčí odpískal konec. A byl to konec celého náročného turnaje.

Na tomto turnaji mi VŠICHNI kluci udělali velkou radost, nejenže jsme byli PRVNÍ, ale předvedené výkony byly parádní až na ten první zápas, kdy to bylo trošku ospalé. Také jsem byl rád za to, že hodně kluků dávalo góly např. Šimon, Ríša Lonek, Mates, Matyáš, Matouš, Ríša Krajčo, Tobiáš.

 

SK Ďáblice Modrá  1 Místo !!!

 

SK Ďáblice  5 Místo !!!

 

Sestavy:

Ďáblice:

Pepa, Matyáš Pučelík, Matyáš Vlašánek, David Staněk, Filip Gemela, Jeník Hanák

 

Ďáblice Modrá:

Ríša Lonek, Matěj Malínský, Adámek Kopecký, Ríša Krajčo, Šimon Boháč, Tobiáš Vlašánek, Matouš Pícha.  



 

Děkuji všem klukům, Lukášovi, Martině, Monice a hlavně všem rodičům za fandění (v těch dresech vám to moc slušelo :-)) za skvělý TURNAJ a těším se na další turnaj, který odehrajeme 21.5. na METEORU.

 

Omlouvám se, že si na nějaké věci nepamatuji, ale těch zápasů bylo strašně moc a snažil jsem se vše popsat, pro mě osobě to bylo velice náročné, protože před turnajem jsem odehrál velice náročný zápas za chlapi. Byl jsem na nohou od 9 hodin ráno a když jsem přijel domů, byl jsem rád, že jsem se dostal do postele, ale z pocitem velké radosti, kterou mi kluci na turnaji za předvedené výkony udělali.

Díky moc

Ondra

Diskuze

Poslední zápas

TJ Spoje Praha "B"
Muži A
0:1
Podrobnosti

Tabulka

1. SK Union Vršovice 23 68:26 49
2. FK Čechie Dubeč 23 57:32 49
3. SK Slovan Kunratice 23 62:30 48
4. SC Xaverov Horní.. 23 55:33 47
5. FK Újezd nad Lesy 23 60:33 46
6. TJ Spoje Praha "B" 23 62:39 42
7. FC Tempo Praha "B" 23 67:45 42
8. Muži A 23 44:42 33
9. TJ Březiněves 23 52:50 31
10. SK Újezd Praha 4 "B" 23 48:58 27
11. FC Háje Jižní Město 23 37:51 26
12. SK Viktoria Štěrboholy 23 37:74 20
13. TJ Praga Praha 23 34:63 19
14. FK Vinoř 23 41:73 17
15. Sokol Dolní Počernice 23 31:60 15
16. SK Hostivař 23 25:71 14

Kompletní tabulka

Střelci týmu

8 gólů

Vojtěch Kolman

7 gólů

Mihal Byrkovych

5 gólů

Jan Ondrůšek

5 gólů

Michal Kropík

5 gólů

Viktor Veniger

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 259147
Posledních 30 dnů: 1173 | Posledních 7 dnů: 299 | Poslední den: 49

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne