SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

U - 15 Starší žáci A .. vs SK Zbraslav

Datum a čas konání: 4.5.2024 14:00
Místo: hřiště Ďáblice

U-8 Další domácí výhra :-)

U-8 Další domácí výhra :-)

Los dnešního zápasu nám (a s námi samozřejmě i správci Jardovi :-))  nadělil brzké vstávání, když výkop byl naplánován na 8:15 hodin. Ještě horší to bylo pro protihráče, jelikož SOKOL LOCHKOV je náš nejvzdálenější soupeř. Počasí k nám bylo, navzdory předpovědi, přívětivé a sluníčko a modré nebe zmírnili hrůzně vypadající teplotu pod 10stupnů :-)))

Soupeř nastoupil s lehkým zpožděním (museli se vracet pro dresy), tak jsme chtěli využít naší rozehranosti a zabojovat hned od začátku. Záměr se povedl, naši kluci víceméně nepustili soupeře z jejich poloviny hřiště, akorát se nám nedařilo prosadit gólově. Do všech zakončení se nám lehce vkrádala zbrklost, což se na začátek dá pochopit. Před koncem první části naše snažení korunoval gólem náš ostrostřelec Fíla. Naštěstí se rozehrál i soupeř, protože jsem se trochu obával, aby nám Jirka O. v bráně nenastydl. Druhá část už probíhala více fotbalově. Péťa zvýšil náskok přímo po rohu, kdy si obránce Lochkova srazil míč do vlastní brány. Po dalším závaru zvyšoval Vláďa, když doklepl míč, který skončil po Fílově střele a brankářově zákroku na břevně. Velká pochvala za dohrání akce až do konce. Jak se navršovalo skóre, tak jsme vždy trochu polevili v bránění a soupeři se podařilo 2x snížit. Naštěstí pro nás, byl dnes při chuti Péťa a těsně po půli zkompletoval hattrick. Oba góly byly po samostatných akcích a parádních střelách. Je vidět, že když Péťa přestane jen odkopávat a v klidu si rozehraje, je to velká opora. Přesně za to opět velká pochvala.

Třetí část jsme opět polevili a soupeř nás přehrál výsledkem 2:1. Jeden gól jsme mu věnovali sami, po špatné rozehrávce, druhý vstřelil po střele až z vlastní poloviny a celkově snížil na rozdíl jen dvou gólů.  Na druhou stranu i to je součást hry, takže jsme si k tomu o přestávce před poslední částí řekli, že bez boje můžeme tento zápas prohrát. Kluky musím pochválit, že opět začali hrát tak, jak jsme u nich poslední dobou zvyklí. Obránci Jirka T., Štěpán, Míša i Péťa výborně hlídali útočníky soupeře, byli o dost důraznější v osobních soubojích a téměř je nepustili k naší bráně. V té se v polovině vystřídal Jirka O. s Vláďou, který při rozehrání poslal hned několikrát rychlý pas, až na útočníky. Trochu musíme zapracovat na prvním doteku, jelikož tohle je od brankáře velká pomoc a dnes se nám ji nepodařilo úplně využít. Naštěstí se rozjelo útočné duo Marťas a Niki, kdy nejprve se prosadil Marťas po samostatném průniku a poslední dva zářezy si pro sebe zarezervoval Niki. Nejprve když po rychlém rozehrání po trase Vláďa – Péťa – Martin dostal krásnou přihrávku před prázdnou bránu při úniku dva na jednoho a poté, když Martin po pádu vybojoval téměř ztracený míč na autové čáře, rychle se zvedl a poslal míč před bránu, kde Niki pohotově skóroval. Také velká pochvala za to, že to ani jeden nevzdal. Ke konci tam měli ještě velké šance jak Jirka O., tak Filip, ale musím pochválit i gólmana soupeře, který všechny další střely kryl.

I dnes jsme udrželi domácí neporazitelnost a vypadá to, že vyhrávání naše kluky baví J. Jen tak dál. Přes týden zase potrénujeme a v pátek se těšíme na Xaverov. Na konec pochvala našim nadšeným fanouškům. Byli jste opět slyšet, převážně v době, kdy se kluci potřebovali probrat. I Vám velká pochvala :-)

Díky Tomáš



 

Diskuze

Poslední zápas

CU Bohemians Praha, z.s. C
U - 15 Starší žáci A roč. 2009
5:6
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Dukla Praha "C" 16 108:14 43
2. FK Meteor Praha VIII .. 16 73:13 43
3. TJ Sokol Stodůlky 16 81:18 34
4. FC Tempo Praha "C" 16 70:46 28
5. SK Junior Praha 16 33:47 28
6. CU Bohemians Praha, z.. 16 68:45 26
7. FK Motorlet Praha "C" 16 46:43 19
8. Sokol Kolovraty 16 39:71 16
9. SK Zbraslav 16 32:73 16
10. SK Union Vršovice 16 36:80 16
11. U - 15 Starší žáci A .. 16 23:56 11
12. SK Čechie Uhříněves 16 14:117 1

Kompletní tabulka

Střelci týmu

Žádné statistiky střelců.

Počet návštěv: 259098
Posledních 30 dnů: 1153 | Posledních 7 dnů: 267 | Poslední den: 17

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne