SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

FK Dukla Praha "C" vs U - 15 Starší žáci A ..

Datum a čas konání: 12.5.2024 10:30
Místo: Na Julisce 28/2, 16000 Praha 6 - Dejvice

U-8 udrželi domácí neporazitelnost :-)

U-8 udrželi domácí neporazitelnost :-)


K mistrovskému zápasu jsme nastoupili proti dosavadnímu bezkonkurenčnímu leaderu tabulky, kterému jsme měli co oplácet z podzimní části soutěže. Určitě si dobře na ten podzimní zápas pamatujete, byli jsme v něm lepším fotbalovým týmem, stejně jako jsme tento náš status potvrdili i při tomto zápasu.  Mrkněte schválně na hodnocení podzimního zápasu a sestavu podzimního zápasu. Kdyby dnes hrál Jirka T., byl by určitě též skvělý, není o tom pochyb. 
A rodiče všimli jste si ?:-))) My už máme fotbalový tým.-))) Je to vážně paráda kluky sledovat, už hrajou sami, každý z nich ví, kde je jeho pozice. Všichni zkoušejí to, co jim na tréniních vštěpujeme do hlavy, nádhera. Jak psal Tomáš v předchozím hodnocení o tom používání slova nádhera :-))), je na místě prostě říci - nádhera, nádhera, nádhera :-))) 
Soupeři jsme dnes připravili hřiště o skutečných rozměrech patřících k této dětské soutěži, ne jako na podzim venku u soupeře. Tým TŘEBORADIC určitě přijel s velkými ambicemi, jenže jsme na něj opět vlétli, kdy v podstatě zejména v poslední 1/4 zápasu soupeř téměř rezignoval, pozápasové reakce hráčů soupeře hovořily také za své .... no myslím, že mají v tomto ohledu "problém", ale to je jejich věc. My víme, že naši Ďáblíci v každém zápase bojují a to až do konce a i právě za stavu, který pro ně není příznivý. My tedy naopak "problém" nemáme :-)))
Soupeř nebyl rozhodně slabý, jeho technické a kombinační schopnosti nebyly vůbec špatné, ale naše neskutečná bojovnost a odhodlanost zvítězit spojená s rostoucím technickým umem a herním přehledem byla pro soupeře prostě zdrcující. A tento výsledek je pro leadra tabulky, který snad ještě v této soutěži neprohrál (snad jednou remízoval, ale nevím, nejdou tabulky), skutečně zdrcující. Protože rozdíl třídy je opravdu ohromný. 
Osobně moc nehodnotím jednotlivé hráče, protože všichni si zaslouží pochvalu, nicméně zcela mimořádný výkon plný zarputilé bojovnosti přišel ze strany útočníků (Marťas, Niki, Fíla, Jirka O., Vláďa), čemuž odpovídá i neuvěřitelný počet vstřelených branek, samozřejmě obráncii (Péťa, Míša, Štěpán S., Kubino) hráli také bojovně, o čemž naopak svědčí počet obdržených branek, na čemž měli pochopitelně zásluhu též dva brankáři (Jirka O. a Vláďa), kteří se po dohodě v polovině zápasu vystřídali. 
Na zápas s Třeboradicemi stejně jako na podzim venku nedorazil rozhodčí a tak se pískání zápasu ujal náš Víťa a jak jsme očekávali, zhostil se tohoto úkolu skvěle. Zápas pískal spravedlivě, svižně a s připravenou píšťalkou zasáhnout v případě nevyužitých poskytnutých výhod sporných zásahů. Takže Víťovi také děkujeme za jeho výkon, ale především ochotu, protože jako divák v ochozech by si výborný výkon svého syna užil patrně lépe :-)))
Závěrem jako vždycky, a jsme tomu s Tomášem moc rádi, nesmí chybět poděkování Vám, rodičům, kteří jste Vašim našim Ďáblíkům opět vytvořili krásnou atmosféru. Co říci - nádhera :-)))
Snad jen pro další potěšení, za předvedený výkon jsme dostali pochvalu i od Ondry Mošničky (výborný mladý hráč mužů Ďáblic a trenér mini přípravky 09 ), od předsedy pana Mošničky, od Jardy Vrtišky (vedoucího A-týmu Ďáblic). Jistě by nás pochválil i Horvi, který se na nás určitěl díval z bohužel už jiného místa. Myslíme na Tebe, Horvi.

K paralelně odehranému přátelskému zápasu: 
Skončil také rozdílem třídy v poměru 12:5, takže gratulujeme. Jsme s Tomášem rádi, že si dnes, když bylo tak pěkné počasí, mohli zahrát všichni naši Ďáblíci a získat tak další zkušenosti. Je to pro ně jednotlivce a pro tým jako celek opravdu dobře a velmi důležité. Jakmile to bude možné (ze strany soupeře), budeme takové zápasy domlouvat dál, tak s tím počítejte. 
Určitě jste si před časem všimli, že s námi na trénincích začal spolupracovat pan Přenosil, tatínek Tobíka, stejně jako zájem projevil pan Postupa, tatínek Matyho. Takže oba dva si odkoučovali tento přátelák, za což jim moc děkujeme, protože jsme se s Tomem díky tomu mohli pořádně věnovat mistrovskému zápasu. Podle zpráv od koučů byl soupeř slabší než-li minule březiněvský, nicméně částečná nekoordinovanost hráčského postavení z úvodu zápasu přešla v jeho konci do fotbalovějšího, takže pevně věříme, že se to bude zlepšovat. Pochvalu od koučů obdržel zejména Lukáš, který byl prý rychlý a dával góly. Takže gratulace k pochvale, ale já se zeptám Luky: jak jsi dával góly? Bodlem nebo placírkou, jak se učíme v tréninku?
Je třeba toto klukům připomínat, a teď trochu apeluji na Vás, na rodiče, protože rozhodně budeme mít větší radost z toho, když se něco Ďáblíkům nepovede, ale provedeou to tak, jak by měli. On se totiž takový přístup bude už zanedlouho zúročovat. Ale to jen taková glosa závěr. 
Ale samozřejmě díky za zápas, Vaše fandění, Váš čas, Váš přístup. 
Když to půjde takto dál, myslíme si, že můžeme za pár let počítat s hodně silným týmem :-)))
DOPLNĚNÍ na žádost kouče Aleše - pochavala Jirkovi P., který zachytal výborně, rozehrával dobře a hrál dobře pozičně,, takže gratulace Jiří :-)))




 

Diskuze

Poslední zápas

CU Bohemians Praha, z.s. C
U - 15 Starší žáci A roč. 2009
5:6
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Dukla Praha "C" 16 108:14 43
2. FK Meteor Praha VIII .. 16 73:13 43
3. TJ Sokol Stodůlky 16 81:18 34
4. FC Tempo Praha "C" 16 70:46 28
5. SK Junior Praha 16 33:47 28
6. CU Bohemians Praha, z.. 16 68:45 26
7. FK Motorlet Praha "C" 16 46:43 19
8. Sokol Kolovraty 16 39:71 16
9. SK Zbraslav 16 32:73 16
10. SK Union Vršovice 16 36:80 16
11. U - 15 Starší žáci A .. 16 23:56 11
12. SK Čechie Uhříněves 16 14:117 1

Kompletní tabulka

Střelci týmu

Žádné statistiky střelců.

Počet návštěv: 259147
Posledních 30 dnů: 1173 | Posledních 7 dnů: 299 | Poslední den: 49

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne