SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

Muži A vs FC Tempo Praha "B"

Datum a čas konání: 5.5.2024 17:00
Místo: hřiště Ďáblice

Velké hodnocení podzimní sezóny od mužů až po školičku

Velké hodnocení podzimní sezóny od mužů až po školičku

Podzimní sezóna 2015/16 je ukončena. Jak dopadla, to Vám přinášíme v hodnocení jednotlivých týmů trenéry, vedoucími. Je až neskutečné co se nám v Ďáblicích podařilo vytvořit, kolik hráčů od nejmenších až po dospělé každý týden nastupuje v mistrovských utkání, ať na domácím hřišti, a nebo cestuje do „oblíbených“ okrajových čtvrtí na druhém konci Prahy. Jak jednoduché by bylo o víkendu, kdy je sychravé počasí, prší zůstat doma v teple. Jak jednoduché je říci já nemám čas. Místo toho víkend co víkend jedeme hrát za Ďáblice – za to patří všem, kteří na tomto „projektu“ spolupracují a co nás podporují velké poděkování a už jen PF 2016 = Pěkný Fotbal i v roce 2016, to Vám všem přeje Michal, Aleš a Jarda.

Muži A 

Kdy by mě někdo před 1.mistrákem řekl, že budeme mít 29 bodů asi bych se usmál.  Příprava byla dosti dramatická a výsledky nestály za nic. Do ideálu jsme měli tedy hodně daleko. Nicméně v soutěži jsme postupem času získávali půdu pod nohama a body začaly přibývat. Snažili jsme si všichni užít každou tréninkovou jednotku a myslím, že většina kluků to vracela kvalitními výkony na hřišti. Podařilo se mužstvo oživit mládím a překvapivě i naši dorostenci ukázali, že se s nimi v zimním období musí počítat, určitě dostanou šanci. Mužstvo je momentálně dobře poskládané, uvidíme, kdo zůstane a kdo ne? Minimálně jednoho hotového hráče bych do týmu přivítal, ale čas ukáže jestli se nám to povede.  Hrajeme I.A třídu a podle toho na to musíme všichni koukat. Takže v první řadě to musí být zábava.

Martin Průša

 

Muži B

Jako trenér týmu jsem dost váhal, zda tuto soutěž přihlásit, přece jen je to vyšší a náročnější soutěž než ta, kterou jsme hráli loni ale nakonec jsem se takhle po dohodě s hráči rozhodl a nyní jsem velice mile překvapen naším výkonem, nepočítal jsem s tím, kluci zabrali, je pravda, že nám občas pomohli i kluci z „A“ týmu a své přidali i kluci ze staršího dorostu – někteří z nich už mají na to, hrát v soutěži mužů. Na jaře musíme udržet standart, našlápnuto máme, takže si myslím, že místo v polovině tabulky si udržíme. * pozn. odchodem loňského týmu „B“ se nám uvolnilo místo v 1.B třídě, takže loňské „Céčko“ sem poskočilo z poloviny tabulky v 2. třídě.                                                                                                                           

Jirka Černý

 

Starší dorost

Původně jsme zamýšleli, že starší dorost nepřihlásíme do soutěže, ale zpětně musím říct, že jsem rád, že jsme se tak nerozhodli.  V této věkové kategorii je velká „úmrtnost“ hráčů a já jsem rád, že se nám podařilo kluky udržet a dát jim motivaci v podobě budoucího možného postupu do týmu mužů. Vyzkoušeli jsme si, že jsme schopni fungovat na více frontách, a někteří kluci již dnes nastupují za tým muži „B“ a dokonce se nám podařilo zabudovat jednoho hráče do týmu „A“, což je náš prvotní cíl co se týká dorostenecké kategorie. Jsem rád, že jsou tomu nakloněni i trenéři týmů mužů. Po podzimní části jsem s umístěním v tabulce spokojen, věřím, že po jarní části soutěže ještě poskočíme o nějakou tu příčku výš.    Ale stále je co zlepšovat, takže už se těším na zimní přípravu.                                                                                                                                             

Martin Horváth

 

Mladší dorost

Po podzimní části sezóny jsme na pátém místě tabulky. Statistiky podzimu jsou následující: šest výher, tři remízy a dvě prohry - skóre 28:18. Tyto výsledky nejsou špatné, ale remízy se Střešovicemi a FK Unionem Strašnice byly zbytečné a stály nás lepší umístění. Ještě by to chtělo zvýšit produktivitu, protože šancí  míváme více než dost. Ale pozitivní věci převažují, kluci bojují a většinu týmů přehrávají. Při remíze v derby s týmem Chabry při nás stálo i štěstí, protože vyrovnat se nám podařilo až v poslední minutě. Pěkný zápas byl s Aritmou, kdy se klukům podařilo zápas otočit a zvítězit. Velký dík také patří trenérům a vedoucí za trpělivost a v některých zápasech i za pevné nervy. Ne vždy se daří tak jak si představujeme ale kluci když chtějí a dají do toho srdíčko, jedná se z naší strany o pěkný fotbal. Na jaře na nás čeká výzva poprat se o co nejlepší umístění.  

Pavel Mihálik, Ivan Snětivý

 

Starší žáci

Dostal jsem velice těžký úkol, zhodnotit letošní fotbalovou sezónu starších žáků, podzim 2015. Vlastně všechno bylo v této sezóně nové. Nový trenér, nový vedoucí týmu, mnoho nových hráčů, změna hracího času, změna velikosti hřiště a ještě by se našlo pár drobností, proč tato sezóna dopadla tak, jak dopadla. Získali jsme málo bodů. Kluci se museli společně poznat, sehrát se a velký problém byl, že jsme na začátku sezóny byli bez brankáře. Na této pozici nám posléze vypomohl brankář mladších žáků, za což mu moc děkujeme. Vzhledem k velmi dobrým a kvalitním tréninkům se tým začal sehrávat a pomalu zlepšovat. Věřím, že po zimním turnaji se naše hra ještě zlepší a na jaře získáme více bodů.             

Petr Benzák, Robert Rambousek, Petr Shíbal,

 

Mladší žáci

Do nové sezóny jsme vstupovali se spoustou změn a spoustou neznámých. Hlavní a nejdůležitější změna proběhla v našem trenérském týmu, kde nás posílil trenér Martin Horváth. Co se týče neznámých, tak hlavní problém tkvěl v přechodu na větší hřiště a na jiný herní systém. Začátek sezóny byl plný rozpaků, ale kluci si pomalu a jistě zvykají a to především díky Martinovi Horváthovi, který přinesl do tréninku nové prvky. Podzimní část jsme tedy zakončili na sedmém místě, pouhé 4 body od třetí příčky. Přes zimu nás čeká Zimní Liga a těšíme se na jaro.                                 

Tomáš Miko, Martin Horváth

 

Starší přípravka

Kluci ze starší přípravky (ročníky 2005 a 2006) si poprvé vyzkoušeli, jaké je to hrát vedle sebe na dvou hřištích. Výhodou tohoto systému je, že se tak dostane víc kluků do zápasu, celkem jich vyběhlo na hřiště 22. Během podzimu jsme odehráli celkem 11 zápasů, z toho 10 bylo vítězných a jen jednou jsme odešli po boji poraženi. Během 11 utkání kluci nastříleli soupeřům neuvěřitelných 182 gólů, zatímco soupeř překonal naše gólmany devadesátkrát. Klukům přejeme, ať jim chuť do fotbalu vydrží i do jarní části sezony, kterou tak báječně rozehráli.                                               

Michal Kafka, Dušan Sýkora

 

Mladší přípravka 2007

Minulý rok jsme začínali hrát svá první mistrovská utkání a letošní podzim byl pro nás také takové poprvé – hráli jsme utkání na dvou hřištích zároveň.  Ostré zápasy si užilo co nejvíce kluků a podle našeho umístění musím konstatovat, že jsme si nevedli vůbec špatně. Dalo by se říci, že výkony na obou hřištích byly velice vyrovnané a mám proto velkou radost z pokroků, které všichni chlapci udělali a pochválit je za přístup a snahu na trénincích, zápasech a turnajích. Po podzimní části přezimujeme na třetí příčce se ztrátou tří bodů na prvního.  Přes zimu nás čeká spousta práce při tréninku v tělocvičnách, halové turnaje a další příprava na jarní část ligy, kde se chceme poprat o ještě lepší umístění a naučit se opět něco nového. Zároveň musím poděkovat rodičům, že své ratolesti podporují.                                                                                                     

Martin Vlček, Jarda Lehovec 

 

Mladší přípravka 2008

Naši ďáblíci na podzim poprvé nastoupili do pravé fotbalové soutěže a první podzimní část soutěže pro nás neskončila vůbec špatně, když jsme obsadili průběžné krásné 4. místo. Největším úspěchem je neporazitelnost na domácím hřišti, takže se těšíme na jarní odvety. Ďáblíci předváděli fotbalové akce, některé byly opravdu velmi fotbalové. Na podzim jsme u nás přivítali nové hráče, kteří jsou šikovní, snaživý a jistě doženou ty zkušenější. Všichni hráči včetně rodičů jsou v Ďáblicích spokojení, hodně jsme uvítali osvětlenou UMT, super. Ještě na zimu krytou halu a bude to paráda -  Tak hurá ke světlým zítřkům.                                                                                                                                                                           

Petr Štajnc, Martin Mošnička, Michal Janek

 

Minipřípravka 2009

Mám-li zhodnotit podzimní průběh sezóny, tak musím být veskrze pozitivní. Docházka členů našeho mužstva je velmi potěšující, kdy na každém tréninku je cca 90% účast a je zjevné, že kluci (děvčata) si fotbal užívají. Absolvovali jsme také podzimní část fotbalového turnaje Minicup 2015/2016, kde měli kluci možnost zažít atmosféru soutěžních zápasů. Vedle skvělých výsledků mám velkou radost z předváděné hry s velkým nasazením.  V další části sezóny se chceme zaměřit na rozvíjení pohybových a kombinačních dovedností mužstva. Jako naprosto klíčovou vidím podporů dětí ze strany jejich rodičů, kteří zaslouží velké díky.                                                                                                                              

Lukáš Manhart, Ondřej Mošnička

 

Fotbalová školička

Více jak čtyřicet zapsaných dětí ročníku 2010 ve fotbalové školičce - toto číslo hovoří  za vše.   Jsem rád, že se fotbalová školička v Ďáblicích stává „pojmem“ a to nejen pro děti z Ďáblic, ale i z širokého okolí a že dostávám na školičku kladná hodnocení. Z důvodu velkého zájmu dětí jsme rozšířili tým trenérů o Lukáše Horváta, který to s malými dětmi opravdu umí. Po celou zimu budeme trénovat v tělocvičně základní školy a koncem března se budeme těšit zase na hřiště!                                                                                                                                                                                     

Michal Mošnička, Franck Karel Natabou, Lukáš Horváth

 

 

 

Diskuze

Poslední zápas

TJ Spoje Praha "B"
Muži A
0:1
Podrobnosti

Tabulka

1. SK Union Vršovice 23 68:26 49
2. FK Čechie Dubeč 23 57:32 49
3. SK Slovan Kunratice 23 62:30 48
4. SC Xaverov Horní.. 23 55:33 47
5. FK Újezd nad Lesy 23 60:33 46
6. TJ Spoje Praha "B" 23 62:39 42
7. FC Tempo Praha "B" 23 67:45 42
8. Muži A 23 44:42 33
9. TJ Březiněves 23 52:50 31
10. SK Újezd Praha 4 "B" 23 48:58 27
11. FC Háje Jižní Město 23 37:51 26
12. SK Viktoria Štěrboholy 23 37:74 20
13. TJ Praga Praha 23 34:63 19
14. FK Vinoř 23 41:73 17
15. Sokol Dolní Počernice 23 31:60 15
16. SK Hostivař 23 25:71 14

Kompletní tabulka

Střelci týmu

8 gólů

Vojtěch Kolman

7 gólů

Mihal Byrkovych

5 gólů

Jan Ondrůšek

5 gólů

Michal Kropík

5 gólů

Viktor Veniger

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 259176
Posledních 30 dnů: 1217 | Posledních 7 dnů: 329 | Poslední den: 29

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne