SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

FK Motorlet Praha "C" vs U - 15 Starší žáci A ..

Datum a čas konání: 26.5.2024 14:00
Místo: Butovická 35, 158 00 Praha 5

U-9 TJ Sokol Stodůlky - vezeme výhru :-)

U-9 TJ Sokol Stodůlky - vezeme výhru :-)

TJ Sokol Stodůlky – SK Ďáblice 13:28

Dnes jsme měli přeložený zápas, který se měl hrát minulý pátek. Vycházelo to na státní svátek, ale hlavně uprostřed prázdnin, tak jsme s předstihem zajistili (resp. Matěj zajistil :-)) posunutí termínu. Bohužel moc volného prostoru nebylo, proto jsme začínali už 8:45 ráno. Jelikož je po ránu už solidní kosa, rozhodli jsme nominovat trochu méně kluků, aby více hráli, než střídali.

Dnešní soupeř TJ Sokol Stodůlky měl doposud zhruba stejné výsledky jako my, takže se dal očekávat vyrovnaný boj. Tomu napovídal i remízový výsledek našeho společného zápasu z nedávného turnaje v Kostelci nad Labem, který skončil 1:1. Trošku jsme se obávali ospalého začátku, ale je vidět, že naši kluci jsou už skuteční fotbalisté a šli do toho hned naplno. Řekl bych, že od začátku až do konce dnes soupeře přehrávali ve všech činnostech. Co se týká napadání, tak speciálně první polovina byla parádní. Hodně tomu pomohli i diváci, jejichž povzbuzování bylo slyšet až na protější stranu J Bravo. Rád bych upozornil, že technika některých našich hráčů a předvedené akce jsou v této kategorii na opravdu vysoké úrovni. Například Niki tam dnes motal kluky kolikrát o hlavu větší, že se tam točí možná ještě teď. Rychlost, bojovnost a zarputilost Marťase také není běžná a rádi bychom ji přenesli i na další kluky. V druhé části se mi dnes moc líbil Maty v bráně, kde sice skoro nepoužil ruce (on je zas až tak moc nepotřeboval), ale hlavně měl perfektní přehled kde má hráče a rozehrával absolutně bez jediné chyby, rychle a přesně. Pak se mi také líbilo, že umí dodržet, co slíbí. Když šel na poslední střídání, říkal, že dá gól…. a on ho dal. Zkusil jsem ho hecnout, ať dá ještě jeden…. a on ho dal J Na další fórky už nám nezbyl čas, protože byl konec utkání :-))). Hlavně, oba dal po krásných samostatných akcích, ne žádné náhody. Co se týká ostatních kluků, všichni podali výborné výkony. Zkoušeli si různé kličky ai když se jim ne vše povedlo, momentálně je důležité aby zkoušeli, co si můžou dovolit. Je jasné, že to mockrát nevyjde a je to nápor na naší nervovou soustavu, ale je potřeba, dívat se dál, než za první roh. Řekl bych, že to byl jeden z našich nejlepších zápasů a moc se nám všem líbili.

Podle Petra je cennější, styl, jakým jsme zápas odehráli. Již výsledek (s poločasem 7:14) hovoří o tom, jak naši Ďáblíci byli aktivní, bojovní s chutí po vítězství. Asi se to v hodnoceních opakuje, ale vlastně neopakuje, neustále spíše zdůrazňuje, a to je velmi chvályhodné a suprové, že Ďáblíci zkoušeli jak individuální dovednosti, tak i kombinační schopnosti. Fakt dobrý. Osobně je mi úplně jedno, že i z takových individuálních pokusů jsme dnes dostali nějaký ten gól. Kluci se ale pokouší a pokouší. Opravdu skvělé, v tom je naši drazí rodiče vážně podporujte, ona ta kombinace a "myšlení" přijde časem a věkem :-), vážně. Ne skutečně, v trénincích klademe důraz na individuální dovednosti a je skvělé kluky vidět, jak to implementují do svých zápasových výkonů. Je jedno, že jednou to nevyjde, že je to někdy pomalé, že i někdy je to na blbém místě (jako před brankou), ale Ďáblíci to zkouší a zkouší a ono to víc a víc vychází. Fakt super. Všem tedy poděkování a gratulace k vítězství. A byť nejsem příznivcem konkrétního hodnocení jednotlivců, a Vy to víte, dnes mne nesmírně v dobrém překvapil Steve, což si zaslouží vypíchnutí a nebojím se říci, že to byl jeho dosavadní nejlepší výkon. V takových momentech jsem velmi velmi rád, že ta práce (rodičů a trenérů) nese své plody. U Steva vím o čem mluvím, už nějaký pátek jej znám, taťka asi ví :-)))) Jen tak dál, Steve. 

Zítra nás čeká poslední zápas podzimní části našeho druhého soutěžního ročníku, hrajeme doma, kde se nám letos zrovna moc nedaří, takže držme palce, ať vydrží počasí (hrajeme o hodinu později, než-li dnes) a zcela určitě co ..., no co...., no VYHRAJEME :-))))

Díky moc za hezké, i když trocho mrazivé ráno. Aspoň mohli kluci vytáhnout péřové (nebo co v tom je) bundy od Legey a vypadali v tom jak ligoví hráči :-)

Trenéři

Diskuze

Poslední zápas

FK Dukla Praha "C"
U - 15 Starší žáci A roč. 2009
2:3
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Meteor Praha VIII .. 18 86:13 49
2. FK Dukla Praha "C" 18 116:17 46
3. TJ Sokol Stodůlky 18 85:22 37
4. FC Tempo Praha "C" 18 81:48 34
5. SK Junior Praha 18 42:56 31
6. CU Bohemians Praha, z.. 18 71:49 29
7. Sokol Kolovraty 18 43:73 20
8. FK Motorlet Praha "C" 18 50:50 19
9. SK Zbraslav 18 36:86 19
10. SK Union Vršovice 18 37:83 17
11. U - 15 Starší žáci A .. 18 29:62 14
12. SK Čechie Uhříněves 18 15:132 1

Kompletní tabulka

Střelci týmu

Žádné statistiky střelců.

Počet návštěv: 259482
Posledních 30 dnů: 1171 | Posledních 7 dnů: 233 | Poslední den: 14

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne