SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

FK Motorlet Praha "C" vs U - 15 Starší žáci A ..

Datum a čas konání: 26.5.2024 14:00
Místo: Butovická 35, 158 00 Praha 5

U-9 prohra se Střešovicemi 19:23

U-9 prohra se Střešovicemi 19:23

Dnes jsme doma za nepříliš příjemného počasí přivítali tým SK Střešovice. Na teploměru se krčela devítka a z šedého nebe se občas spustilo mrholení. Byl to takový ospalý den, který tak trochu odpovídal našemu výkonu.

Pohled z hřiště blíž ke kabinám (Tomáš)

Začátek byl velice slibný, když Fido první dvě útočné akce zakončil až do sítě soupeře. Vzadu výborně zahrál Štěpán S., přes kterého celou první čtvrtinu snad nikdo nepřešel. Celou tuto část jsme hráli velice bojovný a dobrý fotbal. Nicméně v průběhu času jsme v nastaveném tempu trochu polevili a soupeř ukázal svou kvalitu. Postupně nás trochu přehrál a poločas jsme končili lehce se záporným skóre o jeden gól.

Jak je naším zvykem, v polovině jsme prohodili týmy. Na hřišti blíže ke kabinám jsme opět začali aktivně. Z brány krásně rozdával pasy až na útočníky Vláďa, kde si výborně rozuměli Niki a Patrik, který si dnes užil zápasovou premiéru. Musím říct, že Páťa na mne udělal veliký dojem. Speciálně jeho přehled ve hře a krásné nahrávky. Nakonec byl po zásluze odměněn i první vstřelenou brankou. Škoda jen, že s námi nemůže být celoročně, ale těšíme se na další zápasy, kdy zase naskočí. Bylo vidět, že i sám si to užíval a to je to nejdůležitější. Na druhém hřišti, jsme si ve třetí části bohužel vybrali oddechový čas a nepodařilo se nám vstřelit ani jeden gól. V poslední části kluci opět zabrali, tak jak je známe, také díky podpoře diváků, ovšem na hřišti u kabin přidal i soupeř a celkové gólové manko už se nám nepodařilo dohnat.

Pohled z hřiště dále od kabin (Matěj)

Do zápasu jsme dnes nastoupili s nasazením - kluci odpovědně drželi určené pozice, hráli aktivně s balonem a soupeře v první čtvrtce do ničeho nepustili. Jen zásluhou houževnaté obrany soupeře jsme nedokázali odskočit do výraznějšího vedení. Na konci čtvrtiny jsme přesto vedli o 3 góly. Ve druhé čtvrtině z nás původní nasazení trochu opadlo (možná jsme si s trvalým drobným deštěm poradili hůře než soupeři) a hra se postupně vyrovnala. Bohužel jsme polevili i v koncentraci na obranné půli a dovolili soupeři vyrovnat. Ztráta vedení ale Ďáblíky zdravě vyhecovala, s „plichtou“ po polovině se nehodlali smířit – obnovená koncentrace a snaha byla po zásluze odměněna rozdílovým gólem. Jednogólové vedení jsme potom i přes tlak soupeře do poločasu uhájili.

Nástup do třetí čtvrtiny (tedy po výměně stran) se nám dnes vůbec nepovedl. Kluci předváděli ospalý výkon bez většího nasazení – ve fotbalovém důrazu nám dal soupeř velkou lekci. Po většinu času hráli fotbal pouze kluci ze Střešovic, naši Ďáblíci se spokojili s rolí pozorovatelů.  Nedařilo se nám ani takticky - v některých chvílích jsme útočili ve čtyřech a potom nezbyl nikdo, kdo by zastavil rychlý protiútok soupeře. Postupně jsme tak dostali 5 gólů, přičemž sami jsme bránu prakticky neohrozili. Když už to vypadalo nejhůře, zase nás podrželi fantastičtí fanoušci!! Kluky začali hlasitě povzbuzovat, dodali nám sebevědomí a v posledních 10 minutách jsme hráli jako vyměnění. Soupeře jsme přitlačili před jeho bránou, nenechali jsme ho vydechnout  a postupně sázeli gól za gólem. Nakonec jsme poslední čtvrtinu vyhráli a dali tak zapomenout na nevýrazný výkon z té předchozí. Za toto bych chtěl klukům poděkovat – totiž ne vždy se bude dařit, někdy bude dokonce i zle. Ale zápas je potřeba hrát až do úplného konce a nevzdávat se – vždyť  fotbalové uměni v sobě už máme, jen je potřeba ho občas ze sebe vydolovat!  

Možná bychom přivítali větší podporu diváků i dříve než na konci, jelikož až na druhou stranu ke střídačkám jsme občas slyšeli povzbuzování soupeře, na což nejsme díky našim skvělým fanouškům běžně zvyklí :-)

Celkově musíme všechny kluky pochválit, protože v nepříznivém počasí bojovali, co mohli. Že to dnes o kousek nevyšlo, se stává a nic se neděje. Rozhodovaly maličkosti a pro celkový růst potřebujeme i prohry.

Děkujeme za účast a těšíme se na další zápasy.

Trenéři Tomáš a Matěj - tentokrát bez pracujícího Petra :-)

Diskuze

Poslední zápas

FK Dukla Praha "C"
U - 15 Starší žáci A roč. 2009
2:3
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Meteor Praha VIII .. 18 86:13 49
2. FK Dukla Praha "C" 18 116:17 46
3. TJ Sokol Stodůlky 18 85:22 37
4. FC Tempo Praha "C" 18 81:48 34
5. SK Junior Praha 18 42:56 31
6. CU Bohemians Praha, z.. 18 71:49 29
7. Sokol Kolovraty 18 43:73 20
8. FK Motorlet Praha "C" 18 50:50 19
9. SK Zbraslav 18 36:86 19
10. SK Union Vršovice 18 37:83 17
11. U - 15 Starší žáci A .. 18 29:62 14
12. SK Čechie Uhříněves 18 15:132 1

Kompletní tabulka

Střelci týmu

Žádné statistiky střelců.

Počet návštěv: 259482
Posledních 30 dnů: 1171 | Posledních 7 dnů: 233 | Poslední den: 14

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne