SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

FK Újezd nad Lesy vs Muži A

Datum a čas konání: 12.5.2024 17:00
Místo: Čentická 1470, 19016 Praha 21 - Újezd nad Lesy

U - 7 Minipřípravka Celkové 3 místo z Meteoru

U - 7 Minipřípravka Celkové 3 místo z Meteoru

Poslední turnaj Jarní ligy na Meteoru 4.6.2016

V sobotu 4.6. 2016 nás čekal poslední turnaj na Meteoru.

Opět nám přálo krásné počasí a i poslední turnaj jsme odehráli na krásném travnatém hřišti - paráda.

V prvním zápase jsme se utkali proti dobře známému soupeři Rakovníku. V zápase jsme se dostali do rychlého vedení, kdy dal první branku Tobiáš.

Následovala pasáž, kdy se nic moc nedělo, až poté nás uklidnil Ríša, když dal 2. gól a vedli jsme 2:0. Následně pak Šimon běžel sám na hostujícího brankáře a vstřelil nádherný gól, kdy vymetl všechny pavučiny v levé šibenici a potvrdil tak naší výhru 3:0.

Druhý zápas jsme odehráli proti Brandýsu. Zápas začal ve výborném tempu. Soupeři jsme nedali skoro šanci a naše dvě útočné pušky (Ríša a Tobiáš) si připsali každý 3 branky.  Zápas tedy skončil výsledkem 6:1.

Třetí zápas byl proti těžkému soupeři Motorletu Praha. Zápas začal lépe pro nás, když otevřel skóre Tobiáš a vedli jsme 1:0. Pak nastala trochu nešťastná situace, kdy brankář hostů nakopl dlouhý míč přes půl (nevím proč se zde na turnaji nepískalo, že brankář nesmí vykopnout přes půlku) a Ríša Lonek při zpracování zahrál lehce rukou. Osobně bych takovéhle zákroky rukou nepískal, protože kluci jsou ještě malí a snaží se míč zpracovat. Proto musíme Ríšu pochválit, že se snažil vysoký míč zpracovat a nebál se ho. Rozhodčí tak proti nám odpískal přímý volný kop a hostující hráč ho trefil náramně a vyrovnal na 1:1.  Trošku nás tento vyrovnávací gól rozhodil, ale měli jsme další šance na vstřelení branky, ale žádnou šanci jsme nedokázali využít a následoval smolný druhý gól soupeře. I když Dan výborně vyběhl, útočící hráč zkušeně poslal míč okolo Dana a Motorlet se ujal vedení 2:1. Kluci se hnali za vyrovnáním, ale v tomto zápase se nám moc střelecky nedařilo a v poslední minutě po našem rohovém kopu míč jenom proletěl těsně mimo dosah našich útočníků. Zápas pro nás skončil smolně 2:1. Tento zápas byl ale výborný - kluci bojovali do poslední minuty, zápas měl náboj, šance, hezké akce, prostě všechno, co by měl mít. Někdy se stávalo, že kluci když dostali gól a začali prohrávat, přestali hrát. Jako kdyby zápas byl ztracený, ale to se v tomto případě nestalo a právě naopak, kluci se rvali jako lvi, za což jsem velmi rád :)

Poslední zápas ve skupině nás čekal proti Zličínu. V tomto zápase jsme si trochu spravili náladu a to hlavně Tobiáš, který se postaral o dokonalý brankostroj a vstřelil 6 branek. Moc se mi líbily akce, které tomu předcházely. Rozehra Adámka na Ríšu, který poslal Tobiáše do úniku a zakončení. Krásně se na to ze střídačky dívá, kluci :)). Rozhodně v tom pokračujte, někdy tyto akce kdy si nahráváte, potěší více jak vstřelený gól. A jsem rád, že se objevují v zápasech čím dál tím více, SUPER. Nejvíce,  v tomto zápase se mi líbil Dan, který si tento zápas maximálně užíval. Za vysokého stavu si dovolil naprostou parádu, kdy vyběhl ven z brány pro dlouhý míč a prokličkoval celé hřiště. Bohužel jeho střela skončila těsně mimo bránu. Myslím si, že to Danovi moc nevadilo, protože když se vracel do své brány, byl šťastný jako blecha. Dane to bylo vážně super, také jsme si tvoji akci na střidačce užili a chtěl bych tě za ní pochválit. Jen tak dále :) Kdybych nevěděl, že jsi to ty, myslel bych si, že na hřišti běhá malý Manuel Neuer :)

Tímto výsledkem jsme skočili 2. ve skupině a čekal nás zápas o 3/4 místo, kde na nás čekala FA Praha.

Tento zápas byl asi z celého turnaje nejlepší, klukům se moc povedl. Opět jsme šli jako první do vedení, kdy se prosadil Tobiáš. Hosté si pak vytvářeli náznaky šancí, ale žádnou neproměnili a poté si po vyhození hostujícího brankáře dal jejich obránce vlastní gól ( to se někdy stane i větším borcům, kteří  hrají fotbal dlouhá léta) a kluky vedení 2:0 trochu uklidnilo. Poté pak akci jak z fotbalové učebnice předvedl Ríša Lonek. Zastavil skvělým zákrokem soupeřům protiútok, vzal míč a jako obránce běžel po lajně a zakončil svoji parádní akcí brankou na 3:0. Ríšo parádní akce :)

Zápas poté skončil a mohli jsme se radovat z krásného 3. místa !!

Celkově jsme v Jarní lize skončili také na 3. místě. Parádní úspěch pro nás všechny. !!!!

Sestava:

Ríša Krajčo, Matouš Pícha, Tobiáš Vlašánek, Ríša Lonek, Matěj Malínský, Matyáš Vlašánek, Adam Kopecký, Dan Stárek, Šimon Boháč, Jeník Hanák


 

Na závěr bych chtěl poděkovat klukům. Dneska jsem si turnaj vážně užíval a doufám, že vy také. Opět jste předvedli perfektní výkony a do budoucna je to velké plus. Jelikož některé z vás znám od školičky a vidím, co jste za ten rok dokázali - je to neskutečné. Doufám, že budeme společně pokračovat dále :)) V sobotu se na vás přijel podívat i Tomáš (trenér minipřípravky 2008)  a říkal, jaké máme šikovné kluky a brankáře, co umí rozehrávat atd... Tímto bych mu také chtěl poděkovat, že se na nás přijel podívat :))

Díky patří rodičům, kteří fandili a podporovali kluky. Doufám, že to tak i zůstane :) Prosíme nekřičte na kluky a na rozhodčí. Jsme lidi, kteří mohou udělat chybu, ale klukům vaše křičení na rozhodčí nepomůže (chtěl jsem to napsat po minulém turnaji na ČAFC, ale nedostal jsem se k tomu). V sobotu jste byli všichni skvělí. Díky vám za to, že místo volného víkendu trávíte celé dny na turnajích.)


 

Úplně na závěr bych chtěl poděkovat našemu trenérskému týmu: Lukášovi, Martině, Monice. Bez nich by toto celé nefungovalo. Je neuvěřitelné, jakou do toho všichni dávají energii, volný čas, trpělivost. Někdy je to sice pro nás velmi náročné, ale stojí to za to !!!

Je nádherné být v tomto kolektivu a v tomto klubu SK Ďáblice !!!

Ďáblice do boje, vyhrají to v pohodě !!

 

Ondra



 

 




 

Diskuze

Poslední zápas

Muži A
FC Tempo Praha "B"
0:6
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Čechie Dubeč 24 64:33 52
2. SK Slovan Kunratice 24 65:30 51
3. SC Xaverov Horní.. 24 58:33 50
4. SK Union Vršovice 24 68:27 49
5. FK Újezd nad Lesy 24 62:36 46
6. FC Tempo Praha "B" 24 73:45 45
7. TJ Spoje Praha "B" 24 63:46 42
8. TJ Březiněves 24 53:50 34
9. Muži A 24 44:48 33
10. SK Újezd Praha 4 "B" 24 48:61 27
11. FC Háje Jižní Město 24 40:56 26
12. SK Viktoria Štěrboholy 24 40:76 23
13. TJ Praga Praha 24 37:63 22
14. FK Vinoř 24 46:76 20
15. Sokol Dolní Počernice 24 31:63 15
16. SK Hostivař 24 25:74 14

Kompletní tabulka

Střelci týmu

8 gólů

Vojtěch Kolman

7 gólů

Mihal Byrkovych

6 gólů

Viktor Veniger

5 gólů

Jan Ondrůšek

5 gólů

Michal Kropík

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 259241
Posledních 30 dnů: 1250 | Posledních 7 dnů: 356 | Poslední den: 32

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne