SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

Muži A vs SK Slovan Kunratice

Datum a čas konání: 21.4.2024 17:00
Místo: hřiště Ďáblice

Velice smolný zápas odehrálo naše áčko v Kunraticích.

Velice smolný zápas odehrálo naše áčko v Kunraticích.

Nepříznivé dvě prohry v řadě jsme chtěli napravit hned další zápas, kde nás na svém hřišti přivítali domácí z Kunratic. Potrestala nás efektivita soupeře a my jsme naopak z velkých šancí nedokázali vstřelit další branky, proto si odvážíme, z našeho pohledu, pouze bod.

 

 

 

Sestava:

Chrobok – Nebeský, Skalický, Kropík, Juriga – Pazdera, Byrkovych, Novák©, Fyman – Davídek, Kolman

 

Náhradníci: Poláček, Ondrůšek, Mošnička, Hybeš, Jiroušek, Doležal,

 

 

Na ne zcela dobře upravené trávě a s návratem marodů, kdy už se náš počet hráčů dostává na dostatečné číslo začal zápas z obou stran opatrně. Hrálo se převážně na polovině hřiště a čekalo se na první gól. Ten padl bohužel pro nás do naší sítě, jelikož se ve 12.minutě z ojedinělé šance prosadili domácí. Po naší pravé straně se dostali k zakončení, které jsme odvrátili, ale z následného centru nikým nehlídaný hráč hostí otevřel skóre utkání 1:0. Naštěstí jsme dobře zareagovali, když v 19.minutě Kolmy zatáhl balon do vápna, vystřelil, brankář střelu ještě stačil vyrazit, ale dobře předvídající a dobíhající Miky vyrovnal na 1:1. Skórovali jsme po dvou zápasech a bylo vidět, že nám to velmi pomohlo. Hned 5.minut poté jsme měli možnost zahrání rohového kopu, centr od Pazdyho pěknou hlavičkou zužitkoval Kolmy a rázem jsme byli ve vedení - 1:2. Od této chvíle jsme přehrávali soupeře, jenže ten opět udeřil, po jeho levé straně ve 37. minutě zatáhl balon a takovým polo centrem, polo střelou míč zapadl do víka naší branky – 2:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

Druhou půli jsme chtěli mít ve vlastní režii, jelikož jsme byli lepším mužstvem než domácí. Podařilo se nám dát i brzký gól, kdy se v 50. minutě z dalekého trestného kopu prosadil Nebi – 2:3. Otěže zápasu jsme drželi my a měli další možnosti ke skórování. Po akci Ondruš – Kolmy se dostal k zakončení Poly, ale bohužel ho zradilo zpracování. Hra se ale okolo 75.minuty začala příliš přelívat z jedné strany na druhou, my chtěli dát pojišťovací gól, domácí zase vyrovnat. V těchto fázích zápasu musíme hrát zkušeněji, nechávat soupeře, ať tvoří a vyrážet do brejkových situací. Bohužel jsme v této době, kdy se hra přelévala, inkasovali potřetí. V 80. minutě domácí hráč vystřelil z 25ti metrů a trefil to přímo do šibenice naší branky. Ojedinělá střela a skóre se opět měnilo – 3:3. Na našich klucích ale byla vidět chuť, touha, ale i dovednosti ještě utkání zvrátit na naši stranu. V posledních 10ti minutách jsme soupeře zamkli na jejich půlce a v posledních 7mi minutách jsme ho dokonce nepustili ani z velkého vápna. Tlačili jsme ho, stříleli jsme a vytvořili si xy gólových šancí. V 87. jsme z tohoto tlaku dali krásný gól, kdy jsme krásnou kombinací a průnikovou přihrávkou dostali Pazdyho k zakončení a ten se nemýlil. K udivení všech ale asistent rozhodčího zvedl praporek. V údivu jsme byli jak my, tak domácí, jelikož Pazdy vybíhal z osy hřiště a vběhl do domácí obrany 2metry dle pravidel. I přes veškeré protesty jsme zvrácení verdiktu nezvrátili, a ještě tři naši hráči obdrželi žluté karty, navíc střídající Mošnič kartu červenou. Velmi nás mrzí, že se toto děje na této úrovni. I přes to, co se událo, jsme se ale nevzdali, rozhodčí nastavoval 3minuty a my se do domácích zakousli ještě více. Vytvořili jsme si sérii rohů a standartních situací. Vytvořili jsme si z nich obrovské závary, kdy nejdříve brankář perfektně vychytal Polyho a následnou hlavičku Pazdyho s pomocí břevna vytáhl také. Přicházely další závary a my ne, a ne se trefit. Přišel poslední roh utkání, Ondruš posadil balon na hlavu Polyho, který skvělou hlavičkou znovu orazítkoval břevno, k odraženému balonu se dostal Novas a poslední střelou zápasu vystřelil těsně nad. Hned poté rozhodčí utkání ukončil.

 

Musíme se tedy spokojit pouze s bodem. O celé 3 nás připravil jak pomezní rozhodčí, tak naše nemohoucnost a někdy i smůla v zakončení. Musíme zlepšit produktivitu, jelikož náz z ní domácí vyškolili, ale obecně se výkon týmu zlepšil, byly již k vidění prvky bojovnosti i fotbalovosti, jaké byly k vidění na začátku sezony. Od nich se musíme odrazit a přenést je hned do dalšího utkání, kdy přivítáme doma aspiranta na postup do pražského přeboru hostující TJ Spoje Praha

 

Utkání hrajeme doma v čapí aréně v neděli 26.9. od 16:30. Přijďte kluky v tomto velice těžkém utkání podpořit.

 

Vámos Ďáblice!

 

 

 

V tomto utkání zvolil trenér Jirka Černý hráče utkání Dominika Jurigu, jak utkání viděl ze své pozice si můžete přečíst níže:

 

Po dvou kolech jste prolomili gólový půst, ale obdrželi jste 3 branky, jak hodnotíš utkání?

Musím říct, že jsme konečně odvedli výkon, který jsme předváděli na začátku sezony. Už na tréninku bylo cítit, že tuto sérii 2 porážek a gólového půstu chceme zlomit a taky se to podařilo. Bohužel ale jsme měli i dost smůly, viz. náš 2. obdržený gól, neuznaný gól a spousta neproměněných nebo nedotažených šancí. Ale jsme na dobré cestě k návratu k tomu, jak jsme hráli na začátku sezony.

 

Na hřišti Kunratic se vám dlouhodobě nedaří, čím to je?

S Kunraticemi jsem hrál teprve 2. zápas, tento zápas byl prostě smolný. Minulý rok jsme hráli proti nim špatně… Tak snad příští zápas to u nich zlomíme!

 

V závěru utkání nám rozhodčí neuznali gól, jak si viděl tuto situaci?

Sice jsem byl v tu chvíli na naší půlce, ale bylo evidentní, že Pazdy dostal balon ještě před obránci Kunratic, nechápu, kde viděli rozhodčí ofsajd…

Diskuze

Poslední zápas

Sokol Dolní Počernice
Muži A
2:1
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Čechie Dubeč 21 53:30 45
2. SK Slovan Kunratice 21 58:28 44
3. SC Xaverov Horní.. 21 53:30 44
4. SK Union Vršovice 21 58:25 43
5. FC Tempo Praha "B" 21 65:39 42
6. TJ Spoje Praha "B" 21 60:36 41
7. FK Újezd nad Lesy 21 55:33 40
8. TJ Březiněves 21 51:45 31
9. Muži A 21 42:39 30
10. SK Újezd Praha 4 "B" 21 45:53 24
11. FC Háje Jižní Město 21 33:45 23
12. TJ Praga Praha 21 31:58 16
13. FK Vinoř 21 36:66 16
14. SK Viktoria Štěrboholy 21 32:72 16
15. SK Hostivař 21 19:61 13
16. Sokol Dolní Počernice 21 26:57 12

Kompletní tabulka

Střelci týmu

6 gólů

Mihal Byrkovych

6 gólů

Vojtěch Kolman

5 gólů

Michal Kropík

5 gólů

Viktor Veniger

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Jan Ondrůšek

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 258778
Posledních 30 dnů: 1163 | Posledních 7 dnů: 288 | Poslední den: 19

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne