SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

U - 15 Starší žáci A .. vs TJ Sokol Stodůlky

Datum a čas konání: 20.4.2024 14:30
Místo: hřiště Ďáblice

U-10 - SK Libuš 838 - opět výhra doma, ale ... :-)

U-10 - SK Libuš 838 - opět výhra doma, ale ... :-)

SK Ďáblice – SK Libuš 24:18

Zatím poslední utkání jsme odehráli na domácím hřišti, a to opět za velmi teplého počasí. Soupeřem byl tým SK Libuš, který jsme na podzim dokázali na jeho hřišti poměrně snadno přehrát. Pro tento zápas jsme se domluvili na změně v rozestavení hřišt. Již na podzim odehrála Libuš zápas v rozdělení na "silný" a "slabší" tým a ve stejném duchu to jejich trenétr avizoval i pro tento zápas v Ďáblicích. Jelikož my vytvořit silnější a slabší tým nemůžeme (Ďáblíci jsou jednoduše skvělí všichni), rozhodli jsme se potrénovat na nadcházející úterní turnaj, tedy Memoriál Martina Horvátha. Proti silnější polovině Libuše jsme tak postavili turnajovou sestavu, proti slabší polovině borce ostatní. Týmy jsme pak v tomto postavení nechali odehrát celý zápas.

Na hřišti dále od kabin (silnější sestava Libuše) jsme začali aktivně a soupeře v první čtvrtině přehrávali. Výsledkem byl herní tlak a řada šancí a střel na bránu, v zakončení nám ale chyběl klid a přesnost. Opakovaně jsme tak stříleli do brankáře soupeře či do boční sítě. Ve druhé čtvrtině se soupeř osmělil a hru minimálně vyrovnal. Naše trápení při zakončení pokračovalo, zatímco soupeř z několika protiútoků dokázal zakončit. Do kabin jsme tak odcházeli s mírně nepříznivým skóre. Největší trápení pak nastalo po změne stran, třetí čtvrtinu jsme na hřišti doslova prospali. Směrem dopředu jsme byli bezzubí a z obrany si soupeř začal dělat trhací kalendář. Skóre 0:5 za jednu čtvrtinu hovoří za vše. V poslední čtvrtině jsme přeci jen dokázali zabrat a soupeře zase zatlačit. Zasloužené vedení 3:1 jsme ke konci zhatili několika lainými chybami, nicméně tuto poslední část jsme dokázali remizovat.  

V tomto místě je nutné podotknout, že silnější tým Libuše se velice zlepšil a především ve druhé polovině zápasu předváděl velmi pohledný fotbal. Jak nás po zápase informoval jejich trenér, i přes hru na 2 hřiště sledují samostatně výsledky tohoto silnějšího týmu. Na jaře jsou prý zatím neporažení, poradit si údajně dokázali i se silnými Řepy. Nicméně v soutěži hrané na 2 hřiště je cekový výsledek tvořen jinak, o tom však více níže...

Na hřišti blíže ke kabinám jsme nastoupili proti slabší sestavě soupeře a na hřišti to bylo od počátku znát. Naši borci zde měli na hřišti výrazně více prostoru a času zkoušet si fotbalové dovednosti, což také v hojné míře předváděli. Neodkopávali balony, zkoušeli si kličky, pěkně kombinovali. Již po první čtvrtce jsme poměrně výrazně vedli a toto vedení průběžně navyšovali. Po 3. čtvrtce jsme ale museli regovat na stav druhého hřiště a Ďáblíkům předat zásadní herní úkol: "kluci na druhém hřišti hoří - dneska je musíte podržet a vítězství urvat na naši stranu vy"!!  Moc nás potom potěšilo, s jakou vervou se kluci úkolu ujali. Do soupeře se doslova zakousli a v poslední čtvrtině vedení ještě výrazněji navýšli. Konečný výsledek na tomto hřišti byl potom natolik vysoký, že v součtu znamenal pohodlné vítězství.  

Zde se ukazuje to, co se snažíme našim hochů naustále "vtloukat do hlav". Jsme tým.....jako tým vyhráváme a jako tým padáme. Nezáleží na tom, kdo na jakém hřišti zrovna hraje nebo jestli se někomu právě v tu chvíli nedaří. Všichni mají možnost svou pílí, zápalem a herním nasazením pomoci týmu v situaci, kdy mají ostatní slabší chvilku. I proto hrajeme na 2 hřiště a proto se výsledky sčítají...každý má na hřišti svou důležitou roli a nikde není psáno, že to nebude právě on (nebo oni), kdo v dalším zápase rozhodne o úspěchu celého týmu. 

Závěrem jako vždy...to neomrzí....díky FANOUŠKŮM  za fantastickou podporu!!!

Trenéři

Diskuze

Poslední zápas

FK Meteor Praha VIII "C"
U - 15 Starší žáci A roč. 2009
7:0
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Dukla Praha "C" 14 100:10 40
2. FK Meteor Praha VIII .. 14 65:8 37
3. TJ Sokol Stodůlky 13 65:12 28
4. SK Junior Praha 14 29:43 25
5. CU Bohemians Praha, z.. 14 58:35 23
6. FC Tempo Praha "C" 14 57:43 22
7. FK Motorlet Praha "C" 14 41:35 19
8. Sokol Kolovraty 14 36:62 13
9. SK Union Vršovice 13 29:66 13
10. SK Zbraslav 14 25:62 13
11. U - 15 Starší žáci A .. 14 17:47 8
12. SK Čechie Uhříněves 14 9:108 1

Kompletní tabulka

Střelci týmu

Žádné statistiky střelců.

Počet návštěv: 258798
Posledních 30 dnů: 1155 | Posledních 7 dnů: 291 | Poslední den: 20

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne