SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

U - 15 Starší žáci A .. vs TJ Sokol Stodůlky

Datum a čas konání: 20.4.2024 14:30
Místo: hřiště Ďáblice

U-10 - TJ Sokol Stodůlky - vezeme body :-)

U-10 - TJ Sokol Stodůlky - vezeme body :-)

TJ Sokol Stodůlky – SK Ďáblice 9:18

Dnes jsme nastoupili proti týmu, který známe již z minulé sezóny, TJ Sokol Stodůlky. Je to další z týmů, který má v letošní sezóně (stejně jako my) většinu výher a pouze mimimum proher. Z tohoto důvodu jsme se těšili na zajímavé a vyrovnané utkání. A to se potvrdilo :-)

Hrálo se na těžkém terénu, přírodní tráva byla podmáčená a hřiště trenéři dnes postavili poměrně široké. Fyzicky to bylo dnes pro všechny kluky dost náročné a i z tohoto důvody nepadlo tolik gólů, na které jsme zvyklí. Musím (a rád) přiznat, že kluci ze Stodůlek hráli velice pěkný fotbal, každou akci se snažili jít do kličky, vymýšleli různá řešení situací fotbalově, nikoli odkopem. To je přesně filozofie, kterou se snažíme jít i my.

Od začátku to byl velice vyrovnaný boj. Na vzdálenějším hřišti, kde hrála silnější sestava Stodůlek, to bylo dlouho bez gólu, hlavně z výše zmiňovaných důvodů. Soupeř hrál hodně do těla, postupem času dost často i za hranicí pravidel, ale naši kluci si s tím dokázali poradit. Nicméně jeto pro nás námět na čem můžeme zapracovat v trénincích, hlavně v zimním období, až se „zavřeme“ do tělocvičny. Zhruba v polovině čtvrtiny se prosadil náš momentálně nejlepší střelec Tobík, když zúročil tlak naší pětice a jeho vlastní důraz. Potom se střelecky přidali i další. Co bylo hodně důležité a pro nás uspokojivé je, že jsme v první polovině zápasu ne této části hřiště, soupeře k žádné gólové radosti nepustili a vyhráli poměrem 7:0. Do další čtvrtiny jsme přeházeli posty, což mělo vliv na pomalejší rozjezd. Než si kluci pořádně uvědomili, co a jak mají hrát, dostali jsme první góly. Je vidět, že už v této kategorii to na různých postech není jen o práci s míčem, ale o celkovém pohybu a vnímání. Kvalitní soupeř, už chyby trestá, ale totéž se dá říci i o našich borcích. Na konec jsme druhou část prohráli v poměru 3:6, když jsme ke konci dva góly soupeři věnovali, ale to už bylo jasné, že to na celkový výsledek nebude mít vliv.

Druhé hřiště mělo velice podobný průběh. Ani tady jsme soupeře od začátku nepustili do žádných velkých akcí. Došlo to až tak daleko, že parádně chytající a hlavně výborně rozehrávající Ríša v bráně, byl (na oko) naštvaný, že k němu Vláďa a spol. nepustil, žádnou pořádnou střelu, aby se ukázal :-). Máme velkou výhodu, že jsme schopni poskládat dvě silná hřiště. Tentokrát tu hrál prim opět výborně hrající Vláďa, který poslední dobou „prodává“ to co umí a ostatní od něj můžou okoukávat. Skvěle mu sekundoval stále se zlepšující a už naštěstí uzdravený Matěj S. Dále dvě „motorové myši“ Ríša a Míša, kteří nevypustí jediný souboj a to i přes to, že většinou bojují s o dost vyššími soupeři. Gólově se nám prosazují i „dvojčata“ Jirka O. a Štěpán. Až ještě dostanou větší klid na kopačky, tak toho bude i víc J. Dále byl dnes na této straně pažitu technicky stále se zlepšující Matouš Pícha, u kterého ještě musíme „doladit“, že v souboji o míč se slušnost a přednost nenosí  :-). Ale vzhledem k tomu, že si rád nechá poradit, to nebude takový problém. :-)  Radost máme i z Dominika, který se nebojí sám zakončit, což je v kombinaci s jeho rychlostí výborný základ. Poslední kdo dnes ještě nebyl z této party vzpomenut je Patrik, který má opravdu velký potenciál. Už teď je hraje s velikým přehledem, klidem a velice kvalitně technicky. A to všechno i přes to, že mu jeho nabitý program nedovoluje trénovat častěji. O to víc jsme rádi, že ho u nás máme.

Závěrem bychom chtěli říct, že v dnešním zápasu kluci předvedli, co se zatím naučili a vzhledem k síle soupeře jsme všichni tři velice spokojeni. Za týden nás čeká poslední letošní zápas a to rovnou proti jednomu z kandidátů na celkové vítězství TJ Praga. O to více se všichni těšíme na další kvalitní vystoupení.

Trenéři        

Diskuze

Poslední zápas

FK Meteor Praha VIII "C"
U - 15 Starší žáci A roč. 2009
7:0
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Dukla Praha "C" 14 100:10 40
2. FK Meteor Praha VIII .. 14 65:8 37
3. TJ Sokol Stodůlky 13 65:12 28
4. SK Junior Praha 14 29:43 25
5. CU Bohemians Praha, z.. 14 58:35 23
6. FC Tempo Praha "C" 14 57:43 22
7. FK Motorlet Praha "C" 14 41:35 19
8. Sokol Kolovraty 14 36:62 13
9. SK Union Vršovice 13 29:66 13
10. SK Zbraslav 14 25:62 13
11. U - 15 Starší žáci A .. 14 17:47 8
12. SK Čechie Uhříněves 14 9:108 1

Kompletní tabulka

Střelci týmu

Žádné statistiky střelců.

Počet návštěv: 258734
Posledních 30 dnů: 1194 | Posledních 7 dnů: 312 | Poslední den: 28

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne