SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

Muži A vs SK Slovan Kunratice

Datum a čas konání: 21.4.2024 17:00
Místo: hřiště Ďáblice

Vysoká domácí výhra, Troju jsme zkřupali 8:0!

Vysoká domácí výhra, Troju jsme zkřupali 8:0!

11.kolo I.A třídy na svém programu nabídlo střetnutí Ďáblic s tradičním soupeřem z Troji. Ďábličtí zažili vítězný pozápasový pokřik naposledy 29.8. v utkání s Hrdlořezy, bylo tak na čase opět získat z utkání všechny 3 body, posílit tak svou pozici v tabulce a potěšit domácí publikum, které i s ohledem na vydařené počasí dorazilo v hojném počtu.  Jak utkání probíhalo vám v následujících řádcích přiblíží glosář s názvem “Očima pavouka”. 

Sestavy:

Chrobok - Nebeský, Mošnička, Kropík, Juriga - Pazdera, Hudák, Novák©, Byrkovych - Kolman, Poláček

Náhradníci: Saňa, Davídek, Doležal, Jiroušek, Hybeš, Skalický

Pokud se něco ukázalo v jasném světle, bylo to často opakované proroctví a zároveň i apel trenéra Jirky Černého - koncentrace a nasazení od první minuty jsou základním kamenem úspěchu. A ďáblickým svěřencům se to tentokrát povedlo na výbornou. Běžela 7. minuta, kdy neúnavná lasička Mihal Byrkovych, jeden z vybroušených klenotů Mošničkovy fotbalové akademie, poprvé zčeřil síť soupeřovy svatyně. Vstřelená branka vlila domácím do hry trochu klidu a zároveň postavila základy vysokému vítězství.

Dobře organizovaná ďáblická obrana v průběhu prvního poločasu čelila jen jedné vážnější hrozbě, když se dlouhý balón za obranu domácích po sérii kuriózních odrazů dostal až na hranu velkého vápna ke kopačkám hostujícího útočníka. V tu chvíli se však jako zázrakem zjevil Mošna Jr. Kdo čekal ruční brzdu, saně a vyloučení (což čekali asi všichni), zůstal po precizním a čistém defenzivním zákroku modro-bílého zadáka hledět s otevřenou pusou.

Psala se 33. minuta a Čapí aréna měla další důvod k radosti. Vytrvalé útočné slídění Polyho s Kolmičem přineslo své ovoce. Domácím zaváháním v rozehrávce Poly nepohrdl a nekompromisně uklidil balón do branky hostí podruhé. Před poločasovou svačinou dostali ďábličtí nabídku na další změnu skóre, a to v podobě pokutového kopu. Navzdory předzápasovým přípravám rozhodla o exekutorovi poctivá střižba, kde byl šťastnějším domácí terminátor Kropajs. Nutno dodat, že Ďáblice na možnost zahrávat pokutový kop čekaly více než rok. Kropajs exekuci rozhodně neuspěchal (mezi hvizdem sudího a kopem uplynulo cca 10 vteřin) a všichni diváci zaseklí v bufetu tak dostali příležitost vrátit se zpět do ochozů a vychutnat si úklid z penaltového puntíku. Kropajsova penalta byla sice velmi přesná, razance však bohužel chyběla. Hostující brankář si tak mohl připsat kvalitní zápis do zápasového dění. Do kabin se šlo s dvougólovým vedením domácích a hrozbou Csaplárovy pasti. 

Kdo očekával, že se ve druhé půli strhne drama o bodový zisk, byl na omylu. Na branku z první půle navázal nedlouho po zahájení druhého dějství dvěma zásahy Poly a zkompletoval tak časný hattrick. V tu chvíli už na světelné tabuli svítilo skóre 4:0 a málokdo pochyboval, že by si Ďábličtí do tabulky vytoužené 3 body nepřipsali. 

Touha po hattricku se náhle probudila i v Byrkym, který mezi 58. a 89. minutou dokázal nastřílet další 3 branky. V konečném součtu se tak dostal na těžko uvěřitelné 4 góly v jediném utkání. Co dodat, dnes již v ďáblickém fanshopu dres s číslem 7 zkrátka neseženete. 

V samotném závěru se dočkal i Kolmy, který si k poctivému výkonu a řadě asistencí připsal i gólovou trefu. Brankový kolotoč se tak zastavil na skóre 8:0. 

Děkujeme všem fanouškům za přízeň a nezbývá než udělat maximum pro to, aby na vydařený zápas navázala další vítězství a tým z Kokořínské přezimoval na předních příčkách.

Příští zápas odehrajeme na hřišti soupeře v Uhříněvsi, a to v sobotu 16.10 v 10:30, přijďte kluky podpořit.

 

Vámos Ďáblice!

V tomto utkání zvolil trenér Jirka Černý hráče utkání čtyřgólového Michala Byrkovycha, jak utkání viděl ze své pozice si můžete přečíst níže:

 

Zápas skončil vysokým výsledkem 8:0 a tobě se podařilo vstřelit 4 góly jak zápas hodnotí?

Proti Troje na domácí půdě jsme měli jasný úkol a to 3 body. Do zápasu jsme tak nastoupili v bojové náladě, výsledek mluví za vše. Každý do toho dal všechno a hráli jsme jako tým. Za 4 góly jsem samozřejmě velmi rád a doufám že v dalších zápasech taky nějaký ten gólík padne, ale důležité je, že jsme po dlouhé době vyhráli a to je hlavní. 

Jsi dalším mladým hráčem, který přešel z B mužstva do A týmu jak se ti zatím v Áčku líbí?

V A týmu jsem velmi spokojen. Do prvních zápasu jsem nastupoval s menší nervozitou, ale díky skvělé partě jsem i s dalšími hráči byl přijat do týmu jak se patří, a jsem rád, že svými výkony můžu pomáhat týmu. 

Příští zápas jdete na hostující půdu a to na 3. Uhříněves, která má v kádru také mladé hráče, bude těžké proti nim bodovat?

V sobotu nás čeká náročné utkání, naším cílem budou samozřejmě 3 body. Do zápasu tak musíme nastoupit s chutí vyhrát a tím se přiblížit k vrcholu tabulky. Samozřejmě nebude to tak jednoduché, budou rychlí a běhaví, ale myslím že naši hráči jsou zkušenější, určitě toho dokážeme využít a zápas vyhrát. VAMOS ĎÁBLICE!!!!!

Diskuze

Poslední zápas

Sokol Dolní Počernice
Muži A
2:1
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Čechie Dubeč 21 53:30 45
2. SK Slovan Kunratice 21 58:28 44
3. SC Xaverov Horní.. 21 53:30 44
4. SK Union Vršovice 21 58:25 43
5. FC Tempo Praha "B" 21 65:39 42
6. TJ Spoje Praha "B" 21 60:36 41
7. FK Újezd nad Lesy 21 55:33 40
8. TJ Březiněves 21 51:45 31
9. Muži A 21 42:39 30
10. SK Újezd Praha 4 "B" 21 45:53 24
11. FC Háje Jižní Město 21 33:45 23
12. TJ Praga Praha 21 31:58 16
13. FK Vinoř 21 36:66 16
14. SK Viktoria Štěrboholy 21 32:72 16
15. SK Hostivař 21 19:61 13
16. Sokol Dolní Počernice 21 26:57 12

Kompletní tabulka

Střelci týmu

6 gólů

Mihal Byrkovych

6 gólů

Vojtěch Kolman

5 gólů

Michal Kropík

5 gólů

Viktor Veniger

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Jan Ondrůšek

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 258778
Posledních 30 dnů: 1163 | Posledních 7 dnů: 288 | Poslední den: 19

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne