SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

TJ Spoje Praha "B" vs Muži A

Datum a čas konání: 27.4.2024 14:00
Místo: Na Balkáně 450/25, 130 00 Praha 3

Na největšího favorita soutěže jsme bohužel nestačili.

Na největšího favorita soutěže jsme bohužel nestačili.

Proti nejspíše hlavnímu favoritovi soutěže jsme nechytili začátek a vlastně celou první půli. Dostali jsme v ní 3 branky a tak jsme odjížděli se zaslouženou prohrou.

 

 

 

Sestava:
Chrobok– Jiroušek, Saňa, Kropík, Juriga, – Pazdera, Byrkovych, Horváth, Novák©, Kolman – Poláček

Náhradníci: Hybeš, Hudák, Davídek, Doležal

 

Další těžký zápas čekal naše hráče na hřišti aktuálního lídra soutěže. Domácí prozatím ztratili pouze 4 body za jednu prohru a jednu remízu, bylo tak jasné, že to bude velmi těžký zápas. Chtěli jsme začít hrát zodpovědně dozadu, důrazně a nepouštět domácí do tlaku. Bohužel první půle byla přesně opačná. Ač byli domácí mladší, než naši, byli důraznější, tvrdší a více bojovali. To nás asi mrzí nejvíce. Měli více odražených míčů, byli všude dříve a my jsme se nemohli dostat do zápasu. Již hned ze začátku měli domácí pár šancí, kdy nás zachránil Chroby. Ve 20.minutě se ale domácí přeci jen dočkali. Bohužel pro nás z ne nijak velké šance. Křídelní hráč si naběhl do našeho vápna, špatně jsme jej nabrali a naivním faulem pomohli domácím k penaltě. Z té se nemýlili a vedli - 1:0. Tento gól jakoby s našimi hráči zamával, jelikož jsme nedokázali zachytávat náběhy domácích a bránění celého našeho mužstva bylo velmi špatné. 25.minuta, jeden z náběhů do naší obrany, zcela volný hráč a 2:0. O tři minuty později další náběh, nahrávka na domácího hráče v našem pokutovém území, kolem něj čtveřice našich hráčů a i tak byl zcela sám - 3:0. O dalších 5.minut později jsme si vytvořili i my pěknou kombinací šanci, kdy jsme přihrávkou od Novase vybídli Polyho a ten se nemýlil, snížení na 1:3. O pár minut velice podobná šance, skoro ze stejné pozice střílel opět Poly, ale bohužel ho domácí brankář vychytal. Z následného rohového kopu nastřelil Kolmy hlavou tyč. Škoda, kdyby se nám podařilo snížit, možná by to vypadalo jinak. Každopádně první poločas skončil 3:1 pro domácí.

Do té druhé jsme chtěli vstoupit daleko aktivněji, ale hlavně s větším nasazení a bojovností, která nám scházela v půli první. Ve 47.minutě ale domácí zahrávali přímý volný kop, vystřelili, Chroby míč vyrazil nad sebe a tam za dohledu našich pěti bránících hráčů hlavičkoval hráč domácí. Odrazilo se to k dalšímu hráči a ten se nemýlil - 4:1. Zde se náš totální nedůraz ukázal v plné kráse. Dva hráči domácích stačili na plné vápno našich. Toto se nesmí stávat. Za tohoto stavu už bylo více méně po zápase. V 59.minutě jsme se ale opět dotáhli, Kolmy vyslal Pazdyho a ten pěknou křiknou střelou snížil - 4:2. Nicméně domácí nám dělali stále problémy svými náběhy, kdy jsme je absolutně nedokázali zachytávat a nebýt Chrobyho v naší bráně, mohlo to skončit o mnoho větším rozdílem. V 73.minutě na jeden z mnoha dalších náběhů ale Chroby nestačil, domácí skórovali popáté a zde už bylo opravdu hotovo. Domácí zápas dohrávali, nám se však i přesto podařilo dát alespoň další branku. V 84.minutě se po přihrávek prosadil Hybi. Ano, je to tak, náš brankář v případě málo hráčů naskakuje v poli a nyní se mu podařilo dát svůj první gól za naše mužstvo. Ikdyž to byl pouze snižovací gól, i tak moc gratulujeme, jelikož se často nestává, aby brankář skóroval - 5:3. Ikdyž jsme se ve druhé půli kombinačně zlepšili a dostávali se lépe přes domácí obranu, skončil zápas 5:3. Dát tři góly právě tempu je dobrá vizitka. Musíme ale celé mužstvo lépe bránit.

Musíme tedy sportovně pogratulovat soupeři. Bohužel opět a doufáme, že již těchto sportovních pogratulování již moc nebude. Musíme zastavit sérii porážek a ztrát bodu. Jak jsme si sezonu dobře rozehráli, teď si jí kazíme. V tomto zápasu chyběla bojovnost, důraz, týmový duch, tedy přesně to, co nás zdobilo na začátku sezony. Na to musíme navázat. Nemůže ale zůstat pouze u řečí v kabině, musíme to převézt na hřiště!

Doufáme, že tomu tak bude už v příštím utkání, kdy doma v čapí aréně přivítáme hosty z TJ Troja. Utkání se odehraji v neděli 10.10. od 16:00. Přijďte kluky podpořit.

Vámos Ďáblice!

 

V tomto utkání zvolil trenér Jirka Černý hráče utkání Tomáše Chroboka, jak utkání viděl ze své pozice si můžete přečíst níže:

Odehráli jste utkání s Tempem, které má ambice na postup do přeboru. Jak hodnotíš utkání?

Soupeř byl od začátku velmi aktivní a vysoko napadal naši rozehrávku, což nám působilo problémy a těžko jsme se dostávali do souvislejší kombinace. Vše bohužel vyústilo ve 3 inkasované góly již v prvním poločase a to se těžko dohání. Na druhou stranu, s postupujícím časem jsme se dostali do hry a předvedli několik dobrých pasáží, kdy jsme Tempo dokázali zatlačit a zápasu dodat náboj, se kterým po první půlhodině málokdo počítal. S pátým gólem v naší síti už bohužel bylo po všem.

 

O víkendu vás čeká zápas s Trójou, máte v plánu zlomit neúspěšnou sérii bez výhry?

Tak určitě. Jsem přesvědčen, že ďáblická půda, divácká kulisa a omezená možnost parkování budou nad síly hostujícího mančaftu. Pokud navíc dokážeme lepší pasáže z uplynulých utkání vpravit do naší hry již od první minuty, dovolím si predikovat dvojitou Csaplárovu past, tedy 4:0 pro modro-bílé již v poločasové přestávce.

 

V zápase jsi svůj tým podržel skvělými zákroky. Přesto na obou stranách padlo hodně branek. Myslíš si, že byl zápas atraktivní pro fanoušky?

Tak určitě. Je to sport, je to fotbal…. Na 0:0 nikdo nechodí. Standardní fanoušek A třídy očekává hodně gólů, kvalitní občerstvení a krátké povídání o chystané víceúčelové hale s předsedou Michalem Mošničkou #haladablice. Věřím, že si diváci přišli na své a utkání si užili. Příště již i s tříbodovým bonusem.

Diskuze

Poslední zápas

Muži A
SK Slovan Kunratice
1:3
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Čechie Dubeč 22 56:31 48
2. SK Slovan Kunratice 22 61:29 47
3. SK Union Vršovice 22 63:26 46
4. SC Xaverov Horní.. 22 54:33 44
5. FK Újezd nad Lesy 22 57:33 43
6. FC Tempo Praha "B" 22 67:42 42
7. TJ Spoje Praha "B" 22 62:38 42
8. TJ Březiněves 22 52:49 31
9. Muži A 22 43:42 30
10. SK Újezd Praha 4 "B" 22 48:54 27
11. FC Háje Jižní Město 22 37:46 26
12. TJ Praga Praha 22 34:60 19
13. SK Viktoria Štěrboholy 22 34:74 17
14. FK Vinoř 22 36:68 16
15. SK Hostivař 22 20:66 13
16. Sokol Dolní Počernice 22 27:60 12

Kompletní tabulka

Střelci týmu

8 gólů

Vojtěch Kolman

7 gólů

Mihal Byrkovych

5 gólů

Jan Ondrůšek

5 gólů

Michal Kropík

5 gólů

Viktor Veniger

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 258868
Posledních 30 dnů: 1159 | Posledních 7 dnů: 280 | Poslední den: 20

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne