SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

Muži A vs SK Slovan Kunratice

Datum a čas konání: 21.4.2024 17:00
Místo: hřiště Ďáblice

Domácí prohra s aspirantem na postup do přeboru.

Domácí prohra s aspirantem na postup do přeboru.

Proti favoritovi soutěže jsme mohli uhrát alespoň bod, otřepané nedáš-dostaneš však zde platilo v plném znění a tak jsme se museli smířit s porážkou 1:3.

 

 

 

Sestava:

Hybeš– Nebeský, Saňa, Kropík, Novák©, – Pazdera, Byrkovych, Davídek, Hudák, Kolman – Poláček

 

Náhradníci: Chrobák, Fyman, Jiroušek, Doležal,

 

Čekal nás těžký zápas, jelikož hosté mají ve svém kádru hráče se zkušenostmi z prvních lig jak u nás, tak i v cizině. V první půli se možná i tento respekt k protihráčům projevil, jelikož jsme se nemohli dostat do hry, nedařilo se nám podržet balon a otěže zápasu držel spíše soupeř. Nedařilo se nám kombinovat a působili jsme zakřiknutým dojmem. Nicméně i přes to si soupeř nevypracovával žádné velké gólové příležitosti. Párkrát zahrozil z rohových kopů či standardních situacích, ale jeho tlak spočíval převážně v držení míče a v kontrole hry, než že by pálil jednu šanci za druhou. Blížil se konec první půle a už jsme doufali, že půjdeme do šaten za nerozhodnutého stavu, soupeř postupem času znervózní a my naopak budeme přebírat iniciativu. Bohužel ve 41.minutě si hostující útočník nabral na naší levé straně míč, poměrně dlouhou dobu si jej naváděl před velké vápno a nikým neatakovaný vystřelil - 0:1. Chyba v naší defenzivě, jelikož proti střelci nikdo nevystoupil a hráč hostí měl spoustu času na zamíření a na gólovou střelu. Do šaten jsme tedy šli s jednobrankovým mankem.

Do té druhé jsme chtěli vstoupit daleko aktivněji, chtěli jsme, aby si hráči více věřili, osmělovali se a začali do soupeře více tlačit. To se také postupem času stalo, hra se vyrovnala, začali jsme kombinovat a soupeř s naší hrou měl problémy. Ve druhé půli to již byl výkon, který snesl parametry hry, kterou se chceme prezentovat, potřebovali jsme ale vstřelit gól. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale velké šance nepřicházely. Bohužel z jedné pološance soupeř vytěžil maximum, jelikož jsme zbytečným faulem nabídli soupeři pokutový kop. V 78.minutě se z něj hostující hráč nemýlil a my prohrávali 0:2. To nám vzalo vítr z plachet, ale nezbývalo nic, než zabrat a pokusit se kontaktním gólem vykřesat naději. V 87.minutě se nám to povedlo, trestný kop ze strany zahrávaný Kropajzem, hlavička Bacaryho a snížení na 1:2. V tuto chvíli bylo na soupeři vidět lehké zamknutí a my cítili šanci na srovnání. Nebylo už bohužel moc času, ale i přesto jsme si jednu obrovskou šanci připravili. V úplném závěru běžel Miky zprava sám na hostujícího brankáře, měl to ale bohužel na dlouhou nohu, přesto ale stačil vystřelit, míč se dostal k dobíhajícímu Polymu a ten do odkryté branky mohl srovnat. Míč ale bohužel skončil pouze na tyči, od ní se odrazil, hosté podnikli rychlý brejk do naší otevřené obrany a zpečetil svou výhru, přidal třetí rozhodující gól a ihned po něm zazněl závěrečný hvizd zápasu. Prohráli jsme 1:3.

 

Musíme tedy sportovně pogratulovat soupeři. První půle dobrá nebyla, v té druhé jsme se zvedli a sahali do poslední minuty po vyrovnání, bohužel se v tento zápas potvrdilo již výše zmíněné nedáš-dostaneš a takhle odcházíme z prázdnou. Zlepšený výkon ve druhé půli nám ale ukázal, že se můžeme měřit i s týmy, které aspirují na celkové vítězství. S dalším takovým, Tempem, hrajeme hned za týden. Bude to další zkouška pro naše kluky a my věříme, že ji tentokrát zvládnou.

 

Příští utkání hrajeme na hřišti FC Tempo Praha, a to v sobotu 2.10. od 16:00. Přijďte kluky v tomto velice těžkém utkání podpořit.

 

Vámos Ďáblice!

 

V tomto utkání zvolil trenér Jirka Černý hráče utkání Michala Poláčka, jak utkání viděl ze své pozice si můžete přečíst níže:

 

Čekal vás těžký zápas s týmem z druhé příčky, jak hodnotíš utkání?

Sice jsme zapas prohráli, ale nehodnotil bych ho úplně negativně. Jdeme od zápasu k zápasu pořád nahoru, spoje byly těžkým soupeřem se spousty zkušených hráčů. Byly silní na balónu, ale i my jsme je přehrávali a troufnu si říct, že jsme byli silnější v osobních soubojích, jen chybělo občas štěstí. Myslím si, že to byl na pohled hezký zápas.

 

V závěru jste mohli srovnat na 2:2 ale nakonec jste dostali branku na 1:3. Nechybí vám v posledních zápasech trochu toho fotbalového štěstíčka?

To ano, bylo tam spousty příležitostí, které mohly skončit brankou, několik tyčí i na poslední chvíli vykopnutých balónu z lajny. Škoda toho gólů na 0:2, myslím si, že bychom to dokázali ještě otočit a ten gól na 1:3 už byl pouze zapříčiněný naší otevřenou hrou v zádu a snahy o srovnání.

 

Další zápas vás čeká ambiciózní Tempo Praha, myslíš, že se vám podaří zlomit sérii a zápas vyhrajete?

Na tempo se připravujeme a doufám, že je zkřupeme a budeme slavit 3 body. Jen doufám, že na nás nebudou chystat Rofldingerovu fintu a nedají nás na umělku. Snad si to s námi rozdají na trávě a nebudou špekulovat.

Diskuze

Poslední zápas

Sokol Dolní Počernice
Muži A
2:1
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Čechie Dubeč 21 53:30 45
2. SK Slovan Kunratice 21 58:28 44
3. SC Xaverov Horní.. 21 53:30 44
4. SK Union Vršovice 21 58:25 43
5. FC Tempo Praha "B" 21 65:39 42
6. TJ Spoje Praha "B" 21 60:36 41
7. FK Újezd nad Lesy 21 55:33 40
8. TJ Březiněves 21 51:45 31
9. Muži A 21 42:39 30
10. SK Újezd Praha 4 "B" 21 45:53 24
11. FC Háje Jižní Město 21 33:45 23
12. TJ Praga Praha 21 31:58 16
13. FK Vinoř 21 36:66 16
14. SK Viktoria Štěrboholy 21 32:72 16
15. SK Hostivař 21 19:61 13
16. Sokol Dolní Počernice 21 26:57 12

Kompletní tabulka

Střelci týmu

6 gólů

Mihal Byrkovych

6 gólů

Vojtěch Kolman

5 gólů

Michal Kropík

5 gólů

Viktor Veniger

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Jan Ondrůšek

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 258778
Posledních 30 dnů: 1163 | Posledních 7 dnů: 288 | Poslední den: 19

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne