SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

Muži A vs SK Slovan Kunratice

Datum a čas konání: 21.4.2024 17:00
Místo: hřiště Ďáblice

První prohra v čapí aréně – s Počernicemi jsme prohráli 0:2.

První prohra v čapí aréně – s Počernicemi jsme prohráli 0:2.

Po šesti kolech jsme byli jediným neporaženým mužstvem tabulky, nyní sčítáme již druhou prohru, tentokrát jsme darovali všechny tři body hostům z Počernic.

 

 

 

 

 

Sestava:

Chrobok – Jiroušek, Novák©, Skalický, Saňa – Pazdera, Ondrůšek, Nebeský, Byrkovych – Davídek, Kolman

 

Náhradníci: Poláček Kropík, Mošnička, Hybeš, Doležal, Ramomskij

 

 

V domácím utkání jsme chtěli odčinit naší první prohru z minulého zápasu. Chtěli jsme na soupeře vlétnout a od začátku diktovat tempo hry. To se bohužel nedařilo, zápas byl velmi vyrovnaný, a navíc domácí své šance proměňovali. Už v 16. minutě utekl hostující hráč po naší pravé straně a přihrávkou pod sebe vybídl spoluhráče ke skórování – 0:1. Chtěli jsme co nejdříve vyrovnat, šance na to byly, nicméně nám hosté míč 2x vykopli z brankové čáry. Bránili opravdu zarputile a obětavě, a i kvůli tomu jsme se nedokázali prosadit. Hlavní problém ale byl v pomalém předchodu do útoku a drhla nám hra jako taková. Ani ze série rohů či přímých volných kopů jsme se nedokázali dostat ke střele na branku, byly z toho spíše závary. Bohužel jsme to byli my, kdo z jednoho rohového kopu hostů inkasoval, hosté se před koncem první půle trefili podruhé. Probíhala 41. minuta, krásná hlavička, ještě hezčí zákrok Chrobyho, ale na dorážku číhal nikým nehlídaný hráč hostů a do prázdné branky zvýšil – 0:2. Do šaten jsme tedy šli za nepříznivého stavu.

 

Do té druhé jsme šli s tím dát co nejdříve kontaktní gól a soupeře znervóznit. Šance na to byly, jen jednu z nich proměnit. Bohužel se druhá půle odehrávala podobně, jako ta první. Navíc ji hosté začali neuvěřitelně kouskovat jak dohady s rozhodčím, tak fauly, či poleháváním po hřišti. Minutu po minutě to našim hráčům bralo nervy i psychické síly, ale s tím se musí počítat. Bylo to hodně o soubojích a někdy i o ošklivých faulech z obou stran. Nedokázali jsme se dostat do fotbalového tempa, ale i přesto jsme si vytvořili pár příležitostí, bohužel jsme je špatným řešením ve finální fázi nedokázali proměnit. Soupeř již pak jen střídal, zdržoval, hru kouskoval a my se na kontatkní branku nezmohli.

 

Musíme tedy zkousnout další porážku, semknout se a hrát opět tak, jako na začátku sezony. Již druhý zápas jsme se nedokázali gólově prosadit, přitom začátek byl z naší strany velmi produktivní. Čím dříve se vrátíme k tomu, co nás zdobilo, tím dříve přijdou jak góly, tak body. Doufáme, že to přijde hned v dalším utkání, kdy jedeme do Kunratic.

 

V Kunraticích hrajeme v neděli 19.9. od 16:30. Přijďte kluky podpořit.

 

Vámos Ďáblice!

 

 

 

V tomto utkání zvolil trenér Jirka Černý hráče utkání Petra Nebeského, jak utkání viděl ze své pozice si můžete přečíst níže:

 

Přišla první prohra na domácí půdě . Jak hodnotíš utkání?

Utkání bohužel nejde hodnotit jinak než negativně. Chtěli jsme si po prohře v Chabrech spravit chuť a doma vyhrát se soupeřem, se kterým vyhrávat musíme. Bohužel do utkání jsme vstoupili špatně, nedařilo se nám držet balon tak, jak bychom chtěli , Nedostupovali  jsme a nechávali jsme je hrát , nebyli jsme kompaktní tak, jak bychom měli být. Bohužel, soupeř dal gól a na nás se to podepsalo. Šance jsme měli pěkné, bohužel nám dvě střely obránce vykopl z brankové čáry.. místo toho abychom dali gól my, tak jsme inkasovali druhý gól po standartce a do šaten jsme šli za stavu 0:2. V druhým poločase soupeř už tahal čas, hrál to co chtěl, bylo to hodně rozkouskované, bohužel jsme nedokázali ze šancí, které jsme si vypracovali snížit, a proto přišla naše první domácí prohra..

 

Co chcete do příštího  zápasu změnit? 
Začít hrát tak jak jsme hráli před Chabrama.
Určitě musíme změnit přístup. Musíme být kompaktní a mít chuť hrát a bojovat jeden za druhého. Proměňovat šance, které si vytvoříme, protože bez vstřelených branek nemůžeme vyhrát.

 

Už dvě utkání za sebou se vám nepodařilo vstřelit branku, kde vidíš největší problém?

Dva zápasy bez gólů je hodně špatný. Šance tam byly veliké, bohužel se nám poslední dva zápasy nedařilo tak, jako ty předchozí, kdy jsme proměnili vše, co šlo a teď nám to tam nepadá. Největší problém asi vidím v tom, že nám teď trochu nepřálo štěstí, ale věřím, že příští zápas zabereme a vyhrajeme s velkým počtem branek! VAMOS Ďáblice

Diskuze

Poslední zápas

Sokol Dolní Počernice
Muži A
2:1
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Čechie Dubeč 21 53:30 45
2. SK Slovan Kunratice 21 58:28 44
3. SC Xaverov Horní.. 21 53:30 44
4. SK Union Vršovice 21 58:25 43
5. FC Tempo Praha "B" 21 65:39 42
6. TJ Spoje Praha "B" 21 60:36 41
7. FK Újezd nad Lesy 21 55:33 40
8. TJ Březiněves 21 51:45 31
9. Muži A 21 42:39 30
10. SK Újezd Praha 4 "B" 21 45:53 24
11. FC Háje Jižní Město 21 33:45 23
12. TJ Praga Praha 21 31:58 16
13. FK Vinoř 21 36:66 16
14. SK Viktoria Štěrboholy 21 32:72 16
15. SK Hostivař 21 19:61 13
16. Sokol Dolní Počernice 21 26:57 12

Kompletní tabulka

Střelci týmu

6 gólů

Mihal Byrkovych

6 gólů

Vojtěch Kolman

5 gólů

Michal Kropík

5 gólů

Viktor Veniger

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Jan Ondrůšek

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 258734
Posledních 30 dnů: 1194 | Posledních 7 dnů: 312 | Poslední den: 28

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne