SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

Muži A vs SK Slovan Kunratice

Datum a čas konání: 21.4.2024 17:00
Místo: hřiště Ďáblice

MUŽI A - Dvě parády Viktorina složily Ďáblice, Třeboradice potvrdily roli favorita

MUŽI A - Dvě parády Viktorina složily Ďáblice, Třeboradice potvrdily roli favorita

26. března 2018 08:19» Třeboradice splnily v derby oblastních rivalů roli favorita. Těsné vítězství zařídil pro lídra soutěže dvěmi výstavními trefami kapitán Viktorin, kterému na oba zásahy přihrál další klíčový muž utkání - Pavel Grznár. Třeboradice tak dál vedou tabulku, poražené Ďáblice čeká napínavé pokračování boje o udržení.

Jako první zahrozil domácí tým, když ale Grznár z trestného kopu netrefil branku. To hosté byli produktivnější. Hodně jim ke gólu pomohl i favorit sám. Malou domů totiž gólman Prebsl sice na těžkém terénu zkrotil, váhal však s rozehrávkou a toho využil hbitý Nwogu. Dostal se k míči a do prázdné branky zakončil a hosté vedli.

O chvíli později ve středu pole pokazil přihrávku třeboradický kanonýr Junek a Ďábličtí se zase hnali do slibné akce, ale Dafčík prováhal ideální moment k zakončení. Na druhé straně pálil razantně, ale opět nepřesně Grznár.

A tak se raději exligista v dresu Třeboradic proměnil v nahrávače. Tato disciplína mu v neděli šla na podtrženou jedničku. Chlapík se skvělou kopací technikou dlouhým pasem našel ve vápně nekrytého Viktorina. Ten práskl z voleje do míče a na světě byla parádní rána, kterou museli ocenit všichni přítomní.

Radost mohla domácím vydržet jen chvíli, když se po další chybě v defenzivě hnal do šance ďáblický Slunéčko. Při pokusu o finální kličku mu ale odskočil míč a z velké příležitosti nebylo nic. Pak předvedl parádní zákrok i gólman Prebsl, když si poradil s trestným kopem Dratvy.

Ďáblice mohly zahozené příležitosti ještě víc ve 23. minutě. To Grznár znovu našel v pokutovém území třeboradického kapitána a chlapík s osmičkou na zádech se znovu nemýlil. Domácí od té chvíle vedli 
a měli navrch.

Hosté i tak každou chvíli zkoušeli útočit. Odvážný průnik Dratvy zakončilo zbytečné kličkování. Třeboradice zahrozily Červenkou, který mířil vedle. V posledních sekundách první půle pak byl ústřední postavou Grznár. V tutové pozici ale jen nastřelil gólmana a následně se jeho trestný kop nevešel mezi tyče.

Chvíli po přestávce Junek přihrál do šance Grábnerovi, ale jeho ránu vyrazil Chrobok. Po následném rohu Kadlece a zakončení Hrušky skončil míč jen těsně vedle. Za hosty odpověděl prudkou ranou Dratva, 
ale netrefil branku.

S blížícím se koncem se Ďáblice tlačily k brance domácích. Tým burcoval kapitán Jackl a spoluhráči se jej snažili vyslyšet. Vše ale končilo u nakopávaných míčů, případně rohových kopů. Třeboradice naopak zkoušely využít otevřenější obrany. Nejprve po rohu z dobré pozice minul Viktorin a odmítl hattrick. Pak se třeboradický kapitán ocitl za obranou a zkoušel přehodit gólmana. K jeho smůle ale míč přeletěl i branku. Když se pak vysunul při rohovém kopu i ďáblický gólman, postupoval z levé strany sám k opuštěné brance hostů Grznár. Při pokusu o zakončení mu však odskočil míč a rána skončila vedle. I tak ale Třeboradice mohly slavit vítězství.

Třeboradice - Ďáblice 2:1 (2:1)
Branky: 15. a 23. Viktorin - 7. Nwogu. ŽK: 77. Červenka - 69. Kurčík. Rozhodčí: Hradil - Hlaváček, Fazekaš. Diváků: 100.
Třeboradice: Prebsl - Grábner, Votava, Faitl, Hruška - Kadlec, Viktorin, Červenka, Janda (90. Benda), Grznár - Junek (80. Kadeřábek). Trenér Jiří Tesař.
Ďáblice: Chrobok - Ondrůšek (72.Jiroušek), Petržílka, Jackl, Dratva - Mařík, Davídek (46. Kurčík), Horváth, Slunéčko (63. Radomskiy), Dafčík - Nwogu (75. Veselý). Trenér: Vasil Boev.

Hlasy trenérů:
Jiří Tesař (Třeboradice): „Když je to 2:1 a zvláště na tomhle terénu, tak je to vždycky nepříjemné. Může se stát nějaká chyba, jakou jsme udělali na začátku. Takže jsme dali vlastně tři góly. Na začátku to byla obrovská hrubka, soupeř ji potrestal a vedl 1:0. Je to mladý kluk, bohužel ji udělal, fotbal je o chybách. 
Pak jsme převzali otěže a až na jednu výjimku už kluci hráli zodpovědně a soupeř myslím neměl šanci. 
Byli jsme celý zápas lepší. Měli jsme šance na přidání třetí branky, ale to se nepodařilo. Trošku s nervama jsme to ale dotáhli do vítězného konce."
Vasil Boev (Ďáblice): „Začali jsme velice dobře. Lepší to asi být nemohlo.Vycházely nám kombinace po zemi. Branku jsme dali po chybě gólmana, ale to se stává. My jsme ale tohle chtěli, soupeře presovat 
a donutit ho k chybě. Je škoda, že pak Dafčík šel sám na gólmana a místo, abychom vedli 2:0, tak jsme šanci nedali. Bohužel to nevyšlo. Gól nedal ani po další chybě soupeře Slunéčko. Mohl navýšit stav. Pak se Třeboradice vzchopily. Soupeř dal krásný gól, ale byla tam chyba našeho obránce, že nedostoupil Grznára, Nemohl by takhle dobře odcentrovat. Střílející hráč to pak trefil nádherně, to byla třešnička. Dostali jsme dva góly jako přes kopírák, kdy naše obrana zaspala. Ve druhé půli to byl jen boj, skoro bez šancí. Soupeř měl něco zase po naší chybě. Posledních patnáct minut jsme Třeboradice zatlačili a byli jsme o něco lepší, ale už jsme to nedotáhli. Škoda, rozjeté jsme to měli dobře, chtěli jsme vyhrát. Prohráli jsme o gól 
a za to body nejsou. Nedá se nic dělat, musíme bojovat dál. Čekají nás možná dva klíčové zápasy - Zbraslav a Motorlet B. Ty musíme bezpodmínečně vyhrát. To je alfa a omega celé sezony."

Nejlepší hráč Třeboradic: Petr Viktorin.
Nejlepší hráč Ďáblic: Lukáš Horváth.
Nejlepší hráč podle fotbalpraha.cz: Petr Viktorin (Třeboradice).

Diskuze

Poslední zápas

Sokol Dolní Počernice
Muži A
2:1
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Čechie Dubeč 21 53:30 45
2. SK Slovan Kunratice 21 58:28 44
3. SC Xaverov Horní.. 21 53:30 44
4. SK Union Vršovice 21 58:25 43
5. FC Tempo Praha "B" 21 65:39 42
6. TJ Spoje Praha "B" 21 60:36 41
7. FK Újezd nad Lesy 21 55:33 40
8. TJ Březiněves 21 51:45 31
9. Muži A 21 42:39 30
10. SK Újezd Praha 4 "B" 21 45:53 24
11. FC Háje Jižní Město 21 33:45 23
12. TJ Praga Praha 21 31:58 16
13. FK Vinoř 21 36:66 16
14. SK Viktoria Štěrboholy 21 32:72 16
15. SK Hostivař 21 19:61 13
16. Sokol Dolní Počernice 21 26:57 12

Kompletní tabulka

Střelci týmu

6 gólů

Mihal Byrkovych

6 gólů

Vojtěch Kolman

5 gólů

Michal Kropík

5 gólů

Viktor Veniger

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Jan Ondrůšek

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 258798
Posledních 30 dnů: 1155 | Posledních 7 dnů: 291 | Poslední den: 20

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne