SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

Muži A vs SK Slovan Kunratice

Datum a čas konání: 21.4.2024 17:00
Místo: hřiště Ďáblice

Sezóna 2017/2018 je v poločase, jak dopadla?

Sezóna 2017/2018 je v poločase, jak dopadla?


Muži – tým „A“

Pražská teplárenská přebor Prahy

trenér: Vasil BOEV

vedoucí družstva: Jaroslav VRTIŠKA

V minulém soutěžním ročníku jsme prakticky až do předposledního utkání hráli o záchranu v pražském přeboru, co se nakonec zásluhou všech zainteresovaných stran povedlo.

Do nové sezóny jsme vstupovali s přáním a cílem, vyhnout se podobným problémům a hrát spíše v horní polovině tabulky, než se strachovat opět o každý bod a o bytí či nebytí v nejvyšší pražské soutěži.

V průběhu léta došlo ke generační obměně kádru, někteří dlouholetí hráči hráči ukončili své účinkování v A družstvu, ale podařilo se nám kádr doplnit. Letní příprava proběhla bez problémů, výsledky přípravných utkání nám namlouvaly, že vše je na dobré cestě...   Pak přišlo ale první mistrovské utkání, prohráli jsme doma s mužstvem H. Měcholup, no a konečným výsledkem na konci podzimu je 13 bodů a 14. místo. Bohužel, v tuto chvíli je to opět sestupové místo, protože z přeboru budou vypadávat až 4 týmy...

Střídali jsme lepší výsledky s horšími, herně jsme na tom nebyli až tak špatně, možná jenom ve třech nebo čtyřech utkáních jsme tahali za kratší konec, s vedoucími Třeboradicemi jsme remizovali, porazili jsme druhou Duklu JM, hezké a také vítězné utkání jsme hráli s Tempem. Na druhé straně ale určitě si za klobouk nedáme druhé poločasy v utkáních s P. Kopaninou, D. Chabry nebo s Admirou B a totálně jsme vyhořeli v posledním utkání (a opět zejména ve druhém poločase) v Újezdě n/Lesy...

V konečném výsledku jsme zůstali daleko za očekáváním, a proto nás čeká ještě teď do konce kalendářního roku spousta práce! Pro jarní část sezóny, bude  jediným cílem opět záchrana přeboru!

Muži – l. B třída, sk. B

trenér: Jirka Černý

vedoucí družstva: Jaroslav Vrtiška

Naše B mužstvo má opravdu dobrý podzim! Nádherné čtvrté místo se stejným bodovým ziskem jako třetí tým tabulky. Co se nepovedlo našemu týmu A to se povedlo našemu týmu B. U hráčů byla vidět bojovnost, a to znamenalo mnohdy jasné vítězství. Také nám pomohlo, že se rozstřílel David Procházka. V posledních kolech mám pomáhal Zdeněk Zmeškal a premiéru v družstva „chlapů“ si odbyl i góĺman starších žáků Kalhous Ondřej. Všem fanouškům děkujeme za skvělou podporu – hlavně těm, kteří neváhali a přijeli i na některé venkovní zápasy.

 

Liga gentlemanů – 40+

trenér: Jirka Černý

vedoucí družstva: Jaroslav Vrtiška

 

Tento tým se dal dohromady díky Jirkovi Černému, který se ujal trenérského postu.

Na začátku soutěže jsme dostali několik lekcí/proher/  ale potom jsme se rozjeli a na konci soutěže jsme byli druzí. O druhé místo jsme hrály v Březiněvsi - bylo to krásné derby v přátelském /sousedském/ duchu. Za náš tým nejvíce minut odehráli David Výborný, bratři Průšové a Jirka Černý.

Co je to Liga gentlemanů 40+

-         Fotbalová soutěž, vyhlášená Pražským fotbalovým svazem pro týmy hráčů, u kterých je podmínka dovršení věku 40 let. V podzimní části se v Praze přihlásilo celkem 11 týmů, které byly rozděleny do tří skupin. Nejlepší týmy plus jeden nejlepší z druhého místa se od jara zařazují do první ligy LG40+, ostatní zůstávají v druhé a třetí lize.

-         Zápasy se hrají podle upravených pravidel, střídání je „hokejové“ takže není vedena statistika odehraných minut.

 

Starší dorost – Přebor Prahy

trenér: Pavel Mihálik, Ivan Snětivý

vedoucí družstva: Lenka Miháliková

Po podzimní části sezóny se nacházíme na nelichotivém 9. místě tabulky, což je pro nás určitě zklamání.  I když předvedená hra této pozici úplně neodpovídá. Bohužel, některé zápasy nám nevyšly úplně podle našich představ, největší problém byl v neproměňování gólových šancí, které jsme si vytvořili. Když se k tomu přidaly občasné chyby v obraně a chyby  gólmanů jsme tam, kde jsme. Na toto umístění  měla vliv i zranění, ale na to se nelze vymlouvat. Přes zimu se budeme snažit co nejlépe připravit a na jaře zabojujeme o co nejlepší umístění.  Kluci žádný zápas nevypustili a i když se nedařilo, rvali se o dobrý výsledek.  Poděkování patří trenérům  a vedoucí..  

 

Ml. dorost - Přebor Prahy - Extrafotbal CZ

trenér: Petr Shíbal,  Aleš Svárovský

vedoucí družstva: Hanka Pazderová

Podzimní sezóna se nám v celku vydařila. Hrajeme Pražský přebor a v tabulce jsme na 5. miste, což nás těší. Měli jsme dobré i horší výsledky, ale kluci to zvládli. Do jarní sezony máme ale co zlepšovat. Kluky chválím snažili se a bojovali. 

 

St. žáci - Přebor Prahy

trenér: Roman Hnízdil

vedoucí družstva: Zorka Fejglová

Převzal jsem starší kluky po Petru Shíbalovi a mladší po Tomáši Mikovi. Někteří kluci se už spolu potkali, ale většina se viděla poprvé na soustředění v srpnu.  Můj cíl na podzimní část byl, zůstat ve středu tabulky. Trénovat ,,přebor" byla pro mne velká výzva, ale určený cíl se bohužel nepovedl i přesto, že jsme po sedmi zápasech atakovali páté místo... , ale nakonec jsme nezvládli poslední čtyři utkání, které jsme prohráli! Sešlo se pár aspektů, které se budeme snažit na jaře eliminovat. Na jaře se popereme o lepší umístění v tabulce.

 

Ml. žáci 1.  třída,  sk. B

trenér: Tomáš Miko

vedoucí družstva: Monika Voštová

Tým mladších žáku prošel oproti minulému roku velkými změnami. První novinkou byla generační obměna kádru. Kdy se ke klukům ročníku 2005 připojili šikovní kluci ročníku 2006. Další novinkou je vyšší soutěž, kterou jsme v nové sezóně začali hrát. A také je potřeba zmínit, že jsme rozšířili i trenérské řady. Nově s námi začal trénovat trenér Zdeněk Zmeškal. Navzdory těžší soutěži a pro mnoho kluků i nově většího hřiště, než byli doposud zvyklí, jsme se s podzimní částí popasovali velmi dobře. Přehráli nás pouze družstva, ve kterých hráli výrazně fyzicky vyspělejší hráči. Druhá příčka s tříbodovou ztrátou na prvního ostatně nejlépe dokládá, že se v Ďáblicích pracuje s dětmi, napříč všemi kategoriemi, velmi dobře. 

V zimní přestávce nás čeká zimní liga, ve které budeme pilovat naši hru a v jarní části hlavní soutěže se pokusíme druhou příčku uhájit a "zaútočit" na první místo.

Závěrem chci poděkovat klukům za jejich práci v tréninkových jednotkách. Rodičům za podporu a férové fandění. Realizačnímu družstva, který obětuje svůj volný čas a také Ďáblickému klubu, kterého jsme všichni součástí a kde táhneme za jeden provaz! 

 

St. přípravka - 2 hřiště

trenér: Martin Vlček, Jaroslav Lehovec

vedoucí družstva: Jitka Vlčková

Letos se nacházíme ve zcela jiné situaci oproti loňskému podzimu, to jsme byli jako nováčci a otloukánci v kategorii starší přípravka někde na chvostu tabulky. Letos jsme jakožto mazáci, kteří udělali velký pokrok, nepoznali hořkost porážky (starší přípravka je na 1. místě tabulky). Ale přesto zústáváme na zemi plní pokory před druhou polovinou soutěže, kde se chceme ještě zlepšit.

 

St. přípravka - 2 hřiště

trenér: Petr Štajnc, Tomáš Vokatý, Matěj Přenosil

vedoucí družstva: Simona Dianová

Letošní rok byl pro nás opět radostný. Jednak po stránce výkonu našich Ďáblíků, kteří ještě jako mladší přípravka v první polovině roku skončili v soutěži na druhém místě, jako starší přípravka, kde nastupují i proti o rok starším hráčům, si zatím vedeme také dobře, kdy přezimujeme na druhém místě. Ďáblíci v soutěži dávají nejvíce gólů a nejméně jich dostávají.  Dále máme radost z toho, že kluci jsou veselí, na tréninky chodí rádi a dohromady tvoří jeden spokojený tým. Letos jsme byli opět na letním soustředění, kde jsme užili hodně srandy, a to i s rodiči, kterým patří také velké díky, stejně jako jsme rádi za podporu předsedy klubu, který investuje nemalé částky za trenérské kurzy. 

 

Ml. přípravka - 1 hřiště

trenér: Tomáš Kostroun

vedoucí družstva:  Milan Anger

Náš tým složený z hráčů ročníků 2009 a 2010 vlétl ve své druhé sezóně do soutěže jako uragán. Po podzimní části vedeme tabulku a bohužel nás mnoho týmů v soutěži neprověřilo. Více těžkých utkání by jistě bylo větším přínosem pro rozvoj našich chlapců. Postavení v tabulce není v této věkové kategorii to nejdůležitější. To nejdůležitější je viditelný pokrok v herních činnostech. Naši hráči dokáží aplikovat ve hře prvky, které se snažíme rozvíjet v tréninkovém procesu. V našich zápasech se tak stále častěji objevují kvalitní přihrávky a snaha o kombinaci. Kluci si zápasy evidentně užívají a dělají nám i rodičům velkou radost. Naši ofenzivní sílu ukazuje více jak 200 vstřelených gólů za polovinu sezóny. Dalším pozitivem je, že tým již netáhnou tři čtyři hráči, ale opravdu každý hráč je pro tým přínosem. Myslím, že za sebou máme vydařenou podzimní část sezóny a již se těšíme na zimní turnaje, kde potkáme kvalitní soupeře, kteří prověří naši kvalitu. Závěrem bych rád poděkoval klukům za vzorný přístup a radost, kterou nám dávají a také rodičům za podporu a obětavost

 

Ml. přípravka - 1 hřiště

trenér: Lukáš Horváth

vedoucí družstva: Aleš Postupa

Náš první mistrovský podzim výsledkově nedopadl podle našich představ, což souviselo i s tím, že jsme se ocitli v soutěži, ve které proti nám nastupovali týmy složené výlučně nebo alespoň převážně z hráčů o rok starších. Nicméně herní projev a fotbalový um našich malých „ďáblíků“ se neustále lepší a lepší a z toho máme velikou radost, neboť o výsledky u takto malých dětí ještě zdaleka nejde. Důležitá je radost ze hry, která naším hráčům rozhodně nechybí.

 

Předpřípravka - bez soutěže

trenér: Michal, Martin a Ondřej Mošničkovi

Již sedmým rokem se účastní předpřípravky turnaje Mini Cup a tak máme s tímto turnajem letité zkušenosti. Nicméně ani jednou se nám nepodařilo hned tři turnaje vyhrát a získat 1. místo.  V týmu ročníku 2011 se sešlo hodně sportovních kluků a to je  znát. Podzimní turnaje jsme postupně rozšiřovali a přikupovali další, aby si mohli zahrát úplně všichni kluci z týmu.  

 

Fotbalová školička

trenér: Michal Mošnička a asistenti

Jako každý rok opět máme kolem 25 nových kluků a to ročníku 2012, se kterými jsme začali první hry, soutěže a fotbalové krůčky na našem hřišti. V listopadu jsme se přesunuli do tělocvičny naší ZŠ. Fotbalová školička je otevřený tým a tak k nám mohou přijít děti i v průběhu celé sezóny.

 

Diskuze

Poslední zápas

Sokol Dolní Počernice
Muži A
2:1
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Čechie Dubeč 21 53:30 45
2. SK Slovan Kunratice 21 58:28 44
3. SC Xaverov Horní.. 21 53:30 44
4. SK Union Vršovice 21 58:25 43
5. FC Tempo Praha "B" 21 65:39 42
6. TJ Spoje Praha "B" 21 60:36 41
7. FK Újezd nad Lesy 21 55:33 40
8. TJ Březiněves 21 51:45 31
9. Muži A 21 42:39 30
10. SK Újezd Praha 4 "B" 21 45:53 24
11. FC Háje Jižní Město 21 33:45 23
12. TJ Praga Praha 21 31:58 16
13. FK Vinoř 21 36:66 16
14. SK Viktoria Štěrboholy 21 32:72 16
15. SK Hostivař 21 19:61 13
16. Sokol Dolní Počernice 21 26:57 12

Kompletní tabulka

Střelci týmu

6 gólů

Mihal Byrkovych

6 gólů

Vojtěch Kolman

5 gólů

Michal Kropík

5 gólů

Viktor Veniger

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Jan Ondrůšek

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 258798
Posledních 30 dnů: 1155 | Posledních 7 dnů: 291 | Poslední den: 20

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne