SK Ďáblice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Ďáblice
www.skdablice.eu

Příští zápas

Muži A vs SK Slovan Kunratice

Datum a čas konání: 21.4.2024 17:00
Místo: hřiště Ďáblice

Muži A - Královická třetí remíza v řadě, tentokrát s Ďáblicemi

Muži A - Královická třetí remíza v řadě, tentokrát s Ďáblicemi

Utkání dvou týmů z klidného středu tabulky rozehrály lépe hostující Ďáblice, které už po šesti minutách šly Jirouškovou brankou do vedení. Královice odpověděly rovněž rychlou brankou hned po změně stran, kdy se trefil ještě ne zcela uzdravený Pospíšil. A když pak v předposlední minutě skončila Snopova dělovka jen na břevně domácí branky, byla remíza na světě, pro Královice navíc třetí v řadě.

Domácí se netajili tím, že po dvou předchozích remízách, chtějí využít výhody domácího prostředí a naplno bodovat. Z lavičky je opět vedl pan Ladislav Janoušek a tentokrát měl připravený i dostatečný počet hráčů ke střídání. V základní sestavě hostů se od začátku objevil Horváth se Zezulou a Čížek s Blažkem zůstali jen na lavičce.

Po opatrném začátku měli hosté už v 6. minutě výhodu dvou rohových kopů a hned ten druhý znamenitě využili. Na Snopův centr z levé strany si šikovně naběhl Jiroušek a umístěnou hlavičkou k levé tyči otevřel skóre - 0:1.

Vzápětí měli příležitost po rohovém kopu i domácí, ale pohotový Chrobok byl u balónu dříve, než dotírající Hořický. Ve 13. minutě, po ideální uličce Randy, měl vyrovnání na kopačce Pospíšil, jenže místo zakončení přihrával ještě nabíhajícímu Láfovi a míč nakonec skončil v zámezí vedle branky.

Chvíli na to zkoušel Nezbeda vysunout dlouhým pasem Pospíšila, ale Chrobok včas vyběhl a šanci mu zmařil. Na druhé straně se po Snopově centru pokoušel hlavou ohrozit domácího gólmana Dafčík,
avšak balón mezi tyče nenasměroval.

V končící 30. minutě se po Horváthově přihrávce objevil v nadějné šanci Zmeškal, ale nakonec ho zastavil zvednutý praporek asistenta. O šest minut později to byli opět aktivní hosté, kteří se zásluhou rychlonohého Snopa přesunuli až před vápno domácích, kdy byl ďáblický středopolař zastaven Malíkem, jen za cenu nedovoleného zákroku. Následná střela z přímého kopu domácího gólmana nijak neohrozila.

Za jednobrankového vedení hostů pak odcházela obě mužstva k poločasové přestávce.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy s jednou změnou. U domácích zraněného Hořického nahradil Valenta, hostům pak odstoupil Horváth a jeho místo zaujal exkobyliský Ondrůšek.

A začátek byl strhující. Než se diváci na kryté tribunce usadili, bylo vyrovnáno. Po Jerhotově zaváhání uprostřed hřiště vysunul Láf na pravé straně Pospíšila, ten se vřítil s míčem až do vápna a prudkou polovysokou střelou nedal Chrobokovi sebemenší šanci - 1:1.

Po dalších pěti minutách se po Jerhotově pasu objevil v šanci Zmeškal, ale vybíhající Jeřábek nezaváhal
a odvážným skokem mu balón z nohy sebral. Hned z následného protiútoku pak zahrozili domácí, když
do prudkého centru Pospíšila si efektně zalehl Láf, jenže hlavou poslal míč těsně nad břevno.

Jedinečnou příležitost ke skórování si vypracovali hosté v 64. minutě, když po hezké akci Jirouška s Jerhotem se na malém vápně dostal do zakončení střídající Ondrůšek, ale Jeřábek takřka na brankové čáře skvěle zasáhl a udržel domácí branku od pohromy.

Ani domácí nebyli bez šancí. Po rychlé akci Formáčka s Valentou měl dobrou střeleckou příležitost Randa, jenže balón proletěl těsně nad břevnem. Při dalším obléhání hostující brány se dostal k odraženému míči Formáček, ale i on měl vychýlenou mušku.

Utkání nakonec mohl rozhodnout minutu před koncem neúnavný Snop, který si naběhl na přihrávku Jackla, levačkou prudce napřáhl a orazítkoval jen vrchní břevno Jeřábkovy svatyně.
 

Královice - Ďáblice 1:1 (0:1)
Branky: 46. Pospíšil - 6. Jiroušek. ŽK: 34. Krejča, 36. Malík, 81. Nezbeda - 32. Hejna, 74. Jerhot.
Rozhodčí: Zelený - Šaróka, Jeřábek. Diváků: 50.
Královice: Jeřábek - Hořický (46. Valenta), Nezbeda, Slováček, Malík - Krejča, Šmíd, Randa, Formáček - Pospíšil (58. Dufek, 88. Studený), Láf. Trenér: Ladislav Janoušek.
Ďáblice: Chrobok - Hrodek, Zezula, Jackl, Hejna (59. Čížek) - Snop, Jerhot - Jiroušek (75. Kočí), Horváth (46. Ondrůšek), Dafčík - Zmeškal. Trenér: Vasil Boev.

Hlasy trenérů
Ladislav Janoušek (Královice): „Dostali jsme brzo gól, v 6. minutě po rohu. Soupeř má vysoké hráče, jsou nebezpeční a hrozili hlavně ze vzduchu. Do půlky se nám zranili dva klíčoví hráči a to Hořický a Pospíšil.
Za Hořického nastoupil v druhém poločase Valenta. Pospíšil to po poločase ještě zkusil, hned v první minutě vyrovnal, ale pak byl také vystřídán. Soupeř měl převahu, nějaké standardní situace, ale my měli také šance, jak šli Formáček s Randou sami na bránu. Nakonec z toho byl ofsajd. Po vystřídání jsme moc šancí neměli. Remíza je asi nakonec spravedlivá a my jsme s bodem spokojeni.”
Vasil Boev (Ďáblice): „Pro nás opět začarovaný kruh a ztráta dvou bodů. Zase jsme byli lepší a zase jsme nevyhráli. Nevím, co mám na to říct. Neproměněná jasná tutovka druhou půli, pak břevno v poslední minutě. Ondrůšek z malého vápna trefil gólmana. Hned na začátku druhého poločasu neodkopneme balón, darujeme ho soupeři a je z toho vyrovnání. Pak celou druhou půli hrajeme na jednu bránu
a nedotlačíme to tam. Nemůžeme si dovolit takový začátek, jako v druhé půli.”

Nejlepší hráč Královic: Jakub Nezbeda.
Nejlepší hráč Ďáblic: Michal Jerhot.
Nejlepší hráč podle fotbalpraha.cz: David Snop (Ďáblice).

Diskuze

Poslední zápas

Sokol Dolní Počernice
Muži A
2:1
Podrobnosti

Tabulka

1. FK Čechie Dubeč 21 53:30 45
2. SK Slovan Kunratice 21 58:28 44
3. SC Xaverov Horní.. 21 53:30 44
4. SK Union Vršovice 21 58:25 43
5. FC Tempo Praha "B" 21 65:39 42
6. TJ Spoje Praha "B" 21 60:36 41
7. FK Újezd nad Lesy 21 55:33 40
8. TJ Březiněves 21 51:45 31
9. Muži A 21 42:39 30
10. SK Újezd Praha 4 "B" 21 45:53 24
11. FC Háje Jižní Město 21 33:45 23
12. TJ Praga Praha 21 31:58 16
13. FK Vinoř 21 36:66 16
14. SK Viktoria Štěrboholy 21 32:72 16
15. SK Hostivař 21 19:61 13
16. Sokol Dolní Počernice 21 26:57 12

Kompletní tabulka

Střelci týmu

6 gólů

Mihal Byrkovych

6 gólů

Vojtěch Kolman

5 gólů

Michal Kropík

5 gólů

Viktor Veniger

4 góly

Matyáš Pazdera

3 góly

Jan Ondrůšek

3 góly

Daniel Šindelář

2 góly

Jakub Jiroušek

1 gól

Ondřej Kafka

1 gól

Matěj Saňa

Počet návštěv: 258778
Posledních 30 dnů: 1163 | Posledních 7 dnů: 288 | Poslední den: 19

© 2024 SK Ďáblice | Všechna práva vyhrazena | mmosnicka@seznam.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne